A combom tud szálkásodni ha akrobatikus rock and roll-t sportolok?
Most lesz uj ruhánk...a ruha olyan mint egy dressz.Annyira furán néz ki hogy a csapattársaimnak szép szálkás a combjuk..nekem meg nem.
Szóval ezzel a sporttal le lehet 1 hónap alatt dolgozni a felesleget(persze diétával)?
Nem, semmiképp nem lehet.
Először is: helyi zsírégetés(=szálkásodás) nincs. Vagy mindenhonnan megy le zsír, vagy sehonnan. Azt hogy honnan milyen mértékben, a genetikád dönti el, nem tudsz ellene semmit tenni. Illetve tudsz, zsírleszívással...
Szálkásító diétát kell követned. Az itt, és a női magazinokban található csodadiéták (90napos, atkins, dukan, stb) mind mind átverések. Az izomzatodat is jelentősen bontják, ezért fogynak vele pár hónap alatt 15 kilót. Ha sportolsz, ezt neked TILOS!!!
Szálkásító diétát használnak a sportolók is. Én is. A lényeg: napi 5-6 étkezés, legalább 3 óránként egyél. Az első 4 étkezés legyen fehérje+szénhidrát, az többi csak fehérje. Zöldség menjen mindig. Főleg a fehérjére figyelj oda.
Tehát: napi minimum 2g/testsúlykilogram fehérje.
napi max 3g/tskg szénhidrát. ezt lehet lejjebb vinni ha kell. kalóriatáblázat: [link]
Az edzéseidre járj el mindig, igyekezz egyet sem kihagyni. Mellette heti 3-4 aerob mozgás menjen. A keghatásosabb módja: 50 perc tempós gyaloglás. Nem futás, de erőltetett menet.
Remélem segítettem! Ha kérdésed van, írj. Értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!