1 hónap alatt 5 kg. Lehetséges diétával és mozgás nélkül?
Figyelt kérdés
Sajnos nem sok időm van mozogni egész nap dolgozom viszont DIÉTÁZNI tudnék, persze egészségesen.Sokat gyalogolok egy nap ,ha itthon vagyok meg takarítok.Néha heti 1x-2x van időm elmenni egy fél órát biciklizni.Lehetséges egy hónap alatt ilyen életmóddal 4-5 kg-ot fogyni? értelmes válaszokat várok.2009. szept. 6. 12:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem az attól is függ, hogy milyen súlyod van. A nagyobb súlyú emberek gyorsabban tudnak veszíteni a mérleg szerint súlyukból, hisz belőlük sokkal nagyobb mennyiségű víz és egyéb más anyag ürül a szervezetükből. Így már az elején lehet, hgy 2 kg is lecsusszan és a maradék 3-mal kell küszködni.
Egy kiseb súlyúnál az elején leugrik fél vvay 1 kg, és 4 kg-val kell küszködni, ami a testüknek sokkal nagyobb százaléka, mint egy nagyobb súlyú embernek.
2/4 anonim válasza:
én a tv-ben láttam ilyen életmódos adást(Mutasd a tányérod). Abban is benne van hogy sok gyümölcs, turmix, rendes étel amiben sok a rost ,ásványi anyag, és normál adagok. A séta leg. 30perc, a fél óra bicikli is tökéletes, de a séta is és az is legyen kicsit erőteljesebb ha értesz. plusz ha dolgozol, ott is lehet egy 2 mozgást beiktatni, vagy este evés előtt kell sétálni. Szerintem így lehetséges! sőt! a diéta nem vezet sehova, max a szervezetednek ártasz.
3/4 anonim válasza:
Én 10 kg-ot fogytam diétával, mozgás nélkül 4 hónap alatt. Azóta 3 kg visszajött, de jobb így, mert már túl vékony voltam úgy.
4/4 anonim válasza:
persze!a fogyás alapja a diéta elsősorban,nem a mozgás!!!aki pedig csak sporttal le tud fogyni,annak jó a genetikája,de nagy ált.ban nem ez a jellemző!akárki akármit is mondjon!a mozgás pedig a szív,a keringés... karbantartásához szükséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!