Hasból szeretnék főleg fogyni, ötletek?
"Tisztában vagyok vele, hogy nincs helyi fogyás"+mik FŐLEG az alhasról"
Első gyakorlat ami nagyon sokat segít: SZÖVEGÉRTELMEZÉSI KÉPESSÉG FEJLESZTÉSE!
Ebben a válasz is benne van ha sikerült az első gyakorlat.
3. köszönöm.:)
1-2. ritka bunkók vagytok, teljesen normális kérdést írtam.:) van olyan gyakorlat,ami főleg az alhast dolgoztatja, csak a lábemelések meg a hasprések már nem igazán használnak nálam semmit és még mindig van egy kis felesleg a hasamon...gondolom vannak még ezekhez hasonló gyakorlatok,ilyeneket kértem, nem azt, hogy itt tajparasztoskodjatok.:)
Kérdező ha tudod hogy nincs helyi zsírégetés akkor tisztában kéne lenned azzal a ténnyel hogy: NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS!!!!!!
Mit kell ezen jobban elmagyarázni?
Ha fogysz mindenhonnan fogysz, de eltérő mértékben (genetikától, adottságtól függően) ez nem azt jelenti hogy az alhasadról nem fog eltűnni a zsír, hanem azt hogy amíg onnan csökken a zsírmennyiség addig máshonnan is fog.
Tehát a hasizomgyakorlat nem éget helyileg zsírt, mert NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS!
Ugyanúgy ahogyan a sokat evő kövér embereknél sem alakul ki a HELYI ZSÍRÉGETÉS az állkapocsizom mellett és nincs sovány arcuk általában, de ha meg mégis akkor az egy veleszületett adottsága hogy oda kevesebb zsírt raktároz.
Pontosan ahogy WK is írta.
Most akkor ide szellemileg visszamaradottak írnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!