Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig ehetek valamit, mit...

Alig ehetek valamit, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Allergiás vagyok és nem ehetek meg bármit, sőt igazából nagyon sok mindent nem! Alig marad pár étel, amit megehetek. Nem akarok hízni és nem tudom így hogyan diétázzak :(

Nem ehetek friss zöldségeket, tojást és tejtermékeket.

2013. febr. 9. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A húsok, gyümölcsök és magvak már önmagukban tökéletesek súlytartáshoz és fogyáshoz is. A konzerves ételek amúgy is csak mellékesek, abban az esetben, amikor épp csak azok vannak kéznél.

A húsok közül igen nagy a választék, ugyanez érvényes a gyümölcsökre és magvakra is ( mandula, kesudió, földimogyoró, stb. ), úgyhogy szerintem már a helyzeted jóval fényesebb.

2013. febr. 9. 20:13
 12/13 poiu ***** válasza:

Ez mind jó, ehetsz halat (én kárászt és busát szoktam venni a csarnokban, finom és olcsó). Nézd meg ezt a lapot, hátha találsz megbízható termelőt.

[link]

Gudlak!

2013. febr. 9. 22:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Tökéletes! Köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 10. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!