Fogyókúrázók, mennyit és mennyi idő alatt fogytatok? Kezdő- és végzősúlyotok?
Nő... 35 éves és 6 hónap alatt fogytam 25kg-t
85kg-ról,60-ra.
kezdősúly: 65kg
elért súly: 52kg
2012.szeptember-2013.február :)
18L
Ügyesek vagytok, gratula! :)
Kérdező, Te hogy állsz a kérdéssel?
Köszönöm a válaszokat! :) Mindenkinekment a zöld kéz. Még jöhetnek válaszok.:))
Én csak 2-3 kilót szeretnék fogyni, mert 167 centi és 50 kiló vagyok.
Anyukám szeretne fogyni, neki viszont nincsen GYIK-fiókja, így hát feltettem helyette én a kérdést. Valamilyen szinten önbizalmat ad neki, ha olvasgatja mások eredményeit.:) Ő jelenleg 84 kiló, és szeretne lemenni 60-ig legalább.
Anyukádnak jó tanács: Napi 1200 kalóriánál kevesebb energia bevitele, és több mint heti 1 kg fogyás célkitűzése nem javasolt!
Egészségét és fizikai kondíciójét jobban szolgálja, ha – heti kb. fél kilogramm fogyás eléréséhez – energia bevitelét csak napi 250 kalóriával csökkenti, a fennmaradó 250 kalóriát pedig rendszeres testmozgással váltja ki! Ez lassúbb, de így érhet el tartós eredményt és a yoyo-effektus elkerülését.
107-el indultam, jelenleg 91,8 vagyok (15,2 kg mínusz), 2012. szeptemberében kezdtem és volt 1 hónap stagnálós időszakom is.
Nem tudom mi a végcél, soha nem voltam sovány, durván 65-re gondoltam. (167 cm vagyok)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!