Fogyókúrázok most, és olvasom a light cocacola össetételét ami :szénhidrát 0g, cukor 0g, zsír 0g, Tehát akár 8 litert megihatok minden nap akkor sem hízlal?
De mi van még benne? Ronthatja az anyagcseréd is, ki tudja milyen vacak összetevője van, mindenféle adalékanyag, tartósítószer.
Ha igazán fogyni akarsz és nem folyni a zsírtól, akkor mondj le az ilyen kényelmi ételekről!
Én is fogyókúráztam, most a nyáron sikeresen leadtam 20 kilót. Szóval ha komolyan gondolod a dolgokat akkor változtass az étrendeden és szokj le az ilyen vackokról, néha kell egy kis áldozat a sikerért.
Összetevők: szén-dioxid, színezék:szulfitos-ammóniás karamell, savanyúságot szabályozó anyagok: foszforsav és nátrium-citrát, édesítőszerek:nátrium-ciklamát, aceszulfám-K és aszpartám, aromák, koffein.
Fenil-alanin-forrást tartalmaz!
Ezt te tényleg meginnád?
Amúgy az aszpartám még hízásra hajlamosít, szóval felejtős.
IGen, ráadásul a fogaid is roncsolja, puhítja a fogzománcot a kóla.... de ez csak nekem kedvez, ha fogpótlásra kerülne a sor írj nekem, és megoldjuk a problémát. Fogtechnikusnak tanulok :)
Amúgy komolyan, nem akartalak bántani, változtass az étrendeden, és igyál sok vizet, az gyorsítja az anyagcseréd is, és tényleg, ha belevágsz sokat fogsz változni. Jó értelemben természetesen.
Miért ne hizlalna?
Ha anyagcsere, emésztés problémát okoz a sok vegyszer, akkor pedig igen is simán elősegítheti a hízást, elvégre valami ételt is enned kell előbb-utóbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!