Ha fogyókúrázok 6után pl banánt se lehet enni vagy valamit?
Mit tudsz és honnan ? Magazinokból és 14 évesek táplálkozástudományából ?
6 után nemcsak hogy lehet, de kell is enni, főleg mert a többség nem fekszik 9-10 előtt le. A banánt azért nem ajánlom, mert tiszta szénhidrát. De hús, zöldség simán mehet.
Az, hogy úgy tudod nem jelenti azt, hogy úgy is van.
Olvasgass egy kicsit.
Engem például nem érdekel hogy a "nagyokosok" szerint hülyeség, mert nálam mindig bejön ez a módszer, ha pár kilótól szeretnék megszabadulni.
Kérdező, ha nagyon éhes vagy rágcsálj el egy répát, én is azt szoktam ha már nem bírom este. De répából többet is ehetsz.
# 5- Hát ez aztán értelmes hozzászólás volt. Nem az a lényeg, cica, hogy neked mi a véleményed a " nagyokosok "- ról, hanem az, hogy valószínűleg még egy táplálkozásról szóló könyvet sem tartottál a kezedben, de még a helyes ismereteid száma is erősen súrolja a nullát.
A répadiétád mellett aztán ne csodáld, hogy miért kell erősítőt rakjál a műkörmödbe, mert letörik.
Azét függ attól, hogy meddig vagy fent, én azt olvastam jó pár helyen, hogy olyan 2 max 3 órával lefekvés előtt nem tanácsos már enni. Ez nem azt jelenti, hogy kopogjon a szemed és elaludni se tudj, mert úgy korog a gyomrod.
Én pl. mostanában sokszor csak hajnali 2-3 körül feküdtem le, viszont 11 körül keltem, tehát ez a módszer nálam nagyon nem állná meg a helyét.
Egy előírt étrendet tartok, napi 5 étkezéssel, az étkezések között 2 órát kihagyva. Ha elviselhetetlenül éhes vagyok közben, akkor megeszek egy puffasztott rizst, vagy egy abonettet, ezek 40-70 kalóriát tartalmaznak és egy nagy pohár vízzel, vagy teával egy időre eltelítenek.
Egyed azt a banánt is, nem lesz vele bajod, ha mellé normálisa étkezel, nem CH dúsan, az bőven belefér! :)
Napi kettőt tolok és fogyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!