Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kedves fogyókúrázók, ti mivel...

Kedves fogyókúrázók, ti mivel tartjátok magatokban a lelket mikor nagyon ennétek valamit vagy már úgy vagytok vele feladnátok az egészet?

Figyelt kérdés
Nekem a kitartás nagyon nincs meg, mindig nekiállok de félbemarad mert nincs elég erőm hozzá. Pedig aztán nagyon utálom magam. :( 163cm vagyok és 75 kg. Ami 22 kg felesleg. :(
2013. jan. 1. 14:54
 1/6 Krozella válasza:
nem vagyok fogyókúrázó, dee szerintem ha megéhezel, egyél sok gyümit nasinak. én mindíg azt csinálom.
2013. jan. 1. 15:00
 2/6 Awful11 ***** válasza:
A gyümölcsöt nem kell túlzásba vinni, mert teli van cukorral. Kérdező milyen fogyókúrát csinálsz?Éhezel, vagy miért nem eszel?
2013. jan. 1. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem éhezem, hanem nekem az a módszerem (eddig kétszer csináltam, csak folyton kitágul a hasam idővel) hogy 5x eszem egy nap 3 óránként, tehát reggel 6-kor kezdem és este 6kor fejezem be, reggel-este inkább ilyen abonett kenyér, főtt tojással ilyesmi, tízórai-uzsonna gyümölcs vagy joghurt, ebédre bármit, de persze nem dögivel. Ez nekem elég hatásos! De nagyon nehéz is... Főleg este! Bár nappal is nehéz tud lenni, hogy joghurtot eszem a finomságok helyett, de az este a nehéz inkább.
2013. jan. 1. 19:29
 4/6 Awful11 ***** válasza:

Jó nagy hülyeséget csinálsz szerintem?? / után miért nem eszel ez is csak hülyeség, az utolsó étkezésed lefekvés előtt legyen 2 órával és akkor már ne fogyasszál szénhidrátot csak fehérjét!! Lehet hogy ez bevált mert kevesebbet mutat a mérleg, de nem zsírból hanem izomból fogytál lejjebb!! Ha rendesen(zsírból) fogyni akarsz akkor szálkásító étrend és aerob edzés kell!!!

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat,gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetőleg futás, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen.

itt találsz minta étrendeket is: [link]

2013. jan. 1. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Hú hát köszönöm szépen ennek utánanézek!!
2013. jan. 1. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én olyankor odasz@rok az asztalközepére, majd ráfújom az orrom és szétkenem, az étvágyam hosszú időre elmegy :D
2013. febr. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!