Fogyókurázok? Már lement 16 kg? Ez meg sem látszik?
Basszus,kicsit felment az agyvizem!Fogyózok,tornázok napi szinten.Nos az egyik kedves ismerősom 110kg,én most 79kg vagyok!Erre azt mondja,hogy ránk kövérekre nem is lehet
ruhát találni!Hát ilyen nincs!Nem akarja észrevenni,hogy már nem egy súlycsoport vagyunk?Én 96-ról indultam...
Ezt így szó szerint mondta? Mert ha igen, nem biztos, hogy úgy értette, hogy rátok, hanem magára meg a többi kövér emberre gondolt.
De az a helyzet, hogy téged ez a téma érzékenyen érint.
Megértem.
Én 83-ról fogytam le 66-ra. De ha kövéres téma van, mindig magamra veszem most is, és sz@rul érint:-S
Valóban nem biztos, hogy rád és rá értette. Lehet csak rá és a többi kövér emberre.
Amúgy az sem mindegy, hogy hány cm magas vagy. Mert ha 165 cm-hez vagy 79 kg, akkor még mindig túlsúlyos vagy. Tehát simán érthette rád is, csak te már jó sokat fogytál, de attól még duci vagy.
De ha mondjuk magasabb vagy, mint 170 cm, akkor pedig nem vagy duci. És akkor biztos nem rád értette vagy ne vedd magadra.
Duci vagyok még,az biztos!De nekem már ez is eredmény!
Csak ő direkt nem akarja észrevenni!A napokban találkoztunk egy rendezvényen,nem mondta,h hát gratula,ügyes vagy vagy valami!Pedig sokan mondták,megdolgozom érte,rendesen!
Még 10 kg-ot szeretnék leadni és akkor már jó lesz!
Akkor sem leszek extra vékony,csak normális testalkatú ember,amiből a legtöbb van.
De akkor nem sértés volt a részéről az igazság, mert akkor tényleg mindketten még ducik vagytok, csak az esik rosszul, hogy nem dicsért meg, amiért lefogytál. De attól még most is sorstársak vagytok, csak te már tényleg nagyon jó úton haladsz. Én mindenesetre gratulálok hozzá!:)
Én 22 kg-nál tartok fogyásban, szóval tudom milyen jó érzés.:)
Amúgy lehet kicsit irigy rád az ismerősöd, amiért te már sokat fogytál és azért nem dicsérget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!