Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókurázok? Már lement 16...

Fogyókurázok? Már lement 16 kg? Ez meg sem látszik?

Figyelt kérdés

Basszus,kicsit felment az agyvizem!Fogyózok,tornázok napi szinten.Nos az egyik kedves ismerősom 110kg,én most 79kg vagyok!Erre azt mondja,hogy ránk kövérekre nem is lehet

ruhát találni!Hát ilyen nincs!Nem akarja észrevenni,hogy már nem egy súlycsoport vagyunk?Én 96-ról indultam...

2012. szept. 14. 10:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

voltam :(((

[link]

2012. okt. 2. 09:31
 12/21 anonim ***** válasza:

De már nem vagy...

Én is voltam... Nem az a lényeg, hanem hogy tettél érte, ne úgy legyen!

A legelső voltam.

2012. okt. 2. 09:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Gyönyörű vagy!

Ne vedd magadra, tudom nehéz, én is fogyózok és én is biztos magamra veszek majd sok mindent, de nagyon jól látszik, hogy mi történt veled! Gratulálok és kitartást a maradékhoz, és majd vigyázz, ne menjen vissza!

2012. okt. 2. 10:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én eddig 18 kg-ot fogytam több kilóból mint amennyi te voltál, tudom hogy látszik rajtam, mégis amikor a nyári szünet után most mentem suli senki nem mondta hogy "wow te fogytál" vagy vmi, rosszul is esett. Aztán a tanár említette meg hogy "nézzétek xy mennyit fogyott" én ezt csak fél füllel hallottam mert épp mással beszélgettem. Rögtön elkezdték hogy hát igen, láttuk, meg milyen ügyes bla bla bla. Nekem a szemembe ha a karjukat vágták volna se mondták volna hogy ügyes vagyok. Nem tudom miért.
2012. okt. 2. 16:38
 15/21 anonim ***** válasza:
gratula :)
2012. okt. 2. 23:11
 16/21 anonim ***** válasza:

irigykedik, lehet, hogy így akar visszahúzni.

vigyázz, majd, hogy ne hízz vissza.

Ügyes vagy, menni fog ezután is!

2012. okt. 3. 00:55
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a dicséreteket,aranyosak vagytok!

Nagyon remélem,hogy nem hizom vissza!

De,hogy milyen jó érzés kinyitni a szekrényt és újra beleférni a régi ruhákba....felbecsülhetetlen...:)))

2012. okt. 3. 08:32
 18/21 anonim válasza:
Szia!bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,de szeretném megkérdezni hogy sikerült leadnod ennyit és mennyi idő alatt??én ugyanennyi vagyok,már 20 lement szülés óta de még 20at minimum szeretnék leadni,viszont sehogy nem megy!!!:-((
2012. okt. 3. 11:07
 19/21 anonim válasza:
Jó sokat fogytál :O Ügyes vagy!! :)
2012. okt. 3. 16:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Nincs ebben semmi hókuszpókusz!:) Kevesebb kaja,napi 30 perces intenziv mozgással!Még egy kis süti is belefér vasárnaponként!:)
2012. okt. 4. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!