Fogyókurázok? Már lement 16 kg? Ez meg sem látszik?
Figyelt kérdés
Basszus,kicsit felment az agyvizem!Fogyózok,tornázok napi szinten.Nos az egyik kedves ismerősom 110kg,én most 79kg vagyok!Erre azt mondja,hogy ránk kövérekre nem is lehet
ruhát találni!Hát ilyen nincs!Nem akarja észrevenni,hogy már nem egy súlycsoport vagyunk?Én 96-ról indultam...
2012. szept. 14. 10:42
21/21 anonim válasza:
Ügyes vagy! Csinos lettél!:-) a másik lány tuti irigy, ha nem dicsért meg. Mert önző, és sajnálja hogy ő nem ilyen kitartó és nem tud lefogyni. Amíg ő nem fog lefogyni tőled véknyabbra, soha nem fog megdícsérni. Ne törődj vele, bunkó. Szerintem ne is találkozz vele, amíg el nem éred azt a súlyt, amit szeretnél, aztán vegyél egy csinos ruhát (szerintem ez már most is vállalható), és tipegj el előtte büszkén. Ne aggódj, majd' meg fogja enni a fene:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!