Te is meghízol minden télen 3-5 kilót, pedig ugyanannyit eszel mint máskor, és tavasszal/ nyáron lemegy magától? 23/L
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 23:26
11/15 anonim válasza:
hát kérlek, én kb 20 kilot szoktak felszedni, de van hogy többet is ... pedig sportoló vagyok, csak télen nálam is azért beszűkülnek a lehetőségek, és borzalmasan ingadozok sajnos a 70 és a 98 között voltam már mindenhol (na meg teljesen evés-függő is persze)
12/15 A kérdező kommentje:
Az előző rossz indulatu kommentet nem én írtam, hanem drága öcsém belépett a nevemben,elnézést mindenkitől. És köszönöm a válaszokat:)
2013. febr. 7. 09:41
13/15 anonim válasza:
Én meg pont fogytam 4 kilót, pedig eszek rendesen:)
14/15 anonim válasza:
Mire jó egy testvér. :D
Amúgy én nem szedek fel már plusz kilót télen (régebben igen, szedtem fel), mert mára már úgy eszem, hogy az nem hizlal.
23/L
15/15 anonim válasza:
Ez korfüggő is,mert 32-éves korig mindet ehettem ,kevés mozgással is csinos voltam,most diétáznom kell és sokat sportolnom még is télen mikor ünnepek táján nincs idő edzeni bizony hízom rendesen és nem tömök magamba se süteményt se töltött káposztát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!