Te is meghízol minden télen 3-5 kilót, pedig ugyanannyit eszel mint máskor, és tavasszal/ nyáron lemegy magától? 23/L
Szerintem normális, én el tudom képzelni, hogy a csodálatos szervezetünk fogja magát szépen és a tél beálltával automatikusan raktározásra áll át.
Nem véletlenül írtam, hogy csodálatos, a szervezetünk alapból úgy van beállítva, hogy mindenkor a túlélést, a legoptimálisabb tápanyagfelhasználást biztosítsa nekünk, ehhez képest nem értem, miért van ennyi eszetlen, aki folyton sanyargatja magát ilyen-olyan diétákkal. Én hallgatok a szervezetemre és azt eszek, amit kívánok. És olyan és annyi felesleggel vagyok egyensúlyban és egészségesen, amennyi van.
Igen, nekem négy kiló szaladt fel szeptember óta, csak úgy. Tényleg semmi sem változott, se az étkezés, se a mozgás. Abból nagy odafigyeléssel kettő már lement, de a másik kettő tartja magát.
Azért nem esem kétségbe, mert minden télen így szokott lenni...
Igen. Télen kevesebbet, vagy egyáltalán nem mozgok és kicsit többet eszek. Most is 4 kilót híztam, amitől lassan elkezdek megszabadulni. Igazából semmi extra.
Jön a jó idő, lehet kint futni, biciklizni, már is mennek le a kilók... plusz nyáron az ember amúgy is kevesebbet eszik, a meleg miatt.
Most edzőteremben vagyok, alapozok, felkészülök a tavaszi/nyári kinti futásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!