Mitől híztam? 17 vagyok,162cm 48kg. Ezt szeretném is tartani.
Figyelt kérdés
Mai étrendem: reggeli: 2 főtt tojás (kenyér nélkül) 1 kis boci csoki,2 kicsi pizzás csiga (házilag készített) Uzsonnára egy csokis croissant. Délben kettő mini pizza, egy nesquick csoki szelet. Ebéd után egy kis tányér gabonapehely. Én ezt kiszámoltam, kb 2200 kalória. Az én napi kalóriaszükségletem 1600 kcal.70 percet ugróköteleztem, ami kb 700 kalóriát éget el. Akkor estére miért ment fel mégis 20 dkg?2013. febr. 4. 20:22
1/7 anonim válasza:
Úristen!!!!!!
Talán ha p*sálnál egyet, mindjárt még -ba is lennél..
Komolyan hogy lehettek ilyen.. 20 deka az aztán biztos mind a fenekedre ment..
2/7 anonim válasza:
Mert szemetet eszel. Az összes szénhidrát + cukor. Nuku fehérje. Zöldség, gyümölcs hol marad?
3/7 Awful11 válasza:
Hát ha úgy ahogy van egy szar. Ma ettél kb. 20 gramm fehérjét. Szinte minden létező szar kaját ettél ma. Ahogy látom nem is vacsoráztál. Nem számít semmit sem az, hogy mi mennyi kalória, ha ilyen szarokat eszel. Az étkezési szokásaidon változtatnod kéne, mert ez egy szar.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes hozzászólásokat. Hát most ez egy ilyen nap volt :( Nem az egészségre mentem, hanem amit megkívántam:)
Szerintetek ez a 20 dkg most akkor rajtam marad?
2013. febr. 4. 21:16
5/7 anonim válasza:
Híznod kéne még....nagyon vékony vagy
6/7 Mirk válasza:
Vicces, hogy a tojást direkt kenyér nélkül eszed, de az összes többi egy rakás szemét, csak édességek, csak szénhidrát.
Hiába égetsz többet mint amit beviszel, ha mind szénhidrát. Ez így legalább 200 g ch, ettől nem fogsz fogyni.
Amúgy meg a hízás nem megy egyik napról a másikra, olyan nincs, hogy egy nap alatt 20dkg-t hízol. Ennyivel több víz/étel van benned ami még nem került felhasználásra és nem ürült ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, az lehet:S Egész nap csak a vizet nyomtam magamba :D Megittam szerintem simán 2 litert :D
2013. febr. 5. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!