Akik szülés után vagytok, hol tartotok a kilók leadásával?
gratulálok!!ügyes vagy!
én most 65 kiló vagyok, még 5 kgm van vissza!
nekem azért lassú, mert az étcsokiról még nem tudtam lemondani, a szopi óta kívánom. nem is akarom, majd szopi után szeretnék drasztikusra átállni. addig marad a biztonságos lassú fogyás :-)
hűű de ügyi vagy, nincs megállás!! :-D
nekem 2 hónapja stagnál, sőt most 66 körül vagyok.
szépen belassult majd megállt...de mivel szopiztatok nem erőltetek semmit. ha majd már levált rólam a kincsem akkor keményebbre váltok..addig meg reménykedem még csurog le vmi :-D
amúgy te hány kg hány centi vagy?
én 171 cm és ahhoz 66..szval arányos vagyok, csak 60 a formám.
Én 168 cm vagyok, és 72 kg voltam szülés előtt. Szülni 94-gyel mentem. 84-gyel jöttem haza a kórházból, szopi alatt jött fel 5 kg. Szóval 89-ről indultam. Most vagyok 79-80 körül. De örülök,hogy 2,5 hónap alatt ennyinél tartok.Még azért 10 kg minusz tervben van.Remélem nyár végére az is menni fog. Bár mondjuk az elmúlt 1-2 hétben volt egy kis nasi, tornázni meg nem tornáztam, viszont a kisfiam mellett leülni nem szoktam, csak este, vagy egy picit a gép elé. Szóval másfajta mozgás van.
Amíg tudsz szoptass, az legyen a legfontosabb.Én is azt tenném, ha lehetne, de már nincs tejem:-(
További jó kilóolvasztást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!