Akik szülés után vagytok, hol tartotok a kilók
leadásával?
11/28 anonim válasza:
Gratula. Tényleg örülök neki,hogy valakinek sikerült lefogyni. Remélem,nekem is sikerül,elég rossz érzés.
2013. febr. 7. 18:20
Csatlakoznék én is a kis csapathoz. Én tegnap kezdtem a fogyókúrát. 3,5 hónapos a kisfiam. 72 kilóról indultam, és 94 kilóval mentem szülni. De a kórházból 84-gyel jöttem haza. Azóta felszaladt még kb 5 kiló. Tejem már alig van(2 deci maximum 1 nap) így nekiálltam. Napi 20 perc mozgás. Egyenlőre zumba,ami jól átmozgatja a lenti fertájomat(én oda híztam,meg alhasra) meg kevés kenyér, az is teljes kiőrlésű, de ahelyett inkább pászka,meg puffasztott rizs, sajtok, parizer és sok gyümi. Hús párolt zöldséggel. No ez a terv, hosszabb távra. Remélem tudom majd tartani a kicsim mellett. Nekem az a jó, hogy a párom ugyanúgy fogyózik,mint én, így nem kell bűnbe esnem miatta:)A célom: 68 kg.Kitartást mindenkinek!
2013. febr. 12. 19:36
13/28 A kérdező kommentje:
örülök, hogy csatlakoztál és kitartás kívánok neked is! :-)
neked mikor született pontosan a gyermeked utolsó?mert az enyém is 3,5hós:-)
majd olykor írjatok mi a helyzet hogy álltok!
12-es vagyok
október 25-én született a kisfiam
2 nap alatt lement 1 kiló.Valószínűleg a víz, de kitartok,mert muszáj.A második gyerkőcnél, ha erre fogok hízni, olyan leszek,mint egy bála.Most még csak bébibálna vagyok, de leszek kis delfin is:)remélem!
2013. febr. 13. 10:37
15/28 A kérdező kommentje:
na akkor 3 nap van a gyerekeink között:-) enyém 22-én született.
hány kiló a tiéd?
bocsi mindnekitől az offért!
14 vagyok
a kisfiam 6400 gramm körül mozog és 65 cm
felesbe kap anyatejet, és tápszert már:(de lassan csak tápszer lesz,mert elfogy a tej
A tied?
2013. febr. 14. 08:39
17/28 A kérdező kommentje:
enyém 7150 gr. 68as ruhákat hord (kb 67 cm). ő csak anyatejes.
18/28 anonim válasza:
heó! én három gyerek után cirka +27 kg-al kezdtem a diétám. 60 kiló voltam ,mire a harmadik gyerek is megszületett szülés után 87 kg voltam.Na innen indult a diétám ,a célom hogy ujra 70 kg legyek.A kisfiam most 8 hónapos és jelenleg 78 kg vagyok.Harmadik hónapja diétázom.Minimális szénhidrát,azis inkább délelőtt.sok zöldség,hús és semmi köret.(krumpli.rizs stb)mellé minden másnap torna ,csak félórám van rá.Inkább az étkezésre figyelek
2013. márc. 7. 11:12
Sziasztok.
Nekem sajnos semmi időm tornára. Másfél éves a lányom és az utána való pakolás (kiborít mindent, felmászik bárhová, onnan lerámol mindent, ruhákat szétdobálja, papírzsepiket tépkedi, ha vizet talál azt kiborítja stb) és a házimunka nagyon kifáraszt. Nem tudom hogy bírjátok a tornát is.
Nekem már csak 9 kg-ot kell fogynom. 61 kg-mal kezdtem a terhességem, és már akkor is fogyni akartam, 50 kg lenne nekem az ideális. Mikor lányom elválasztotta magát és észbe kaptam 66 kg voltam (január 4 óta fogyókúrázom). Azóta lement 7 kg, és 2 kg-mal a teherbeesési súlyom alatt vagyok, nem is rossz. De messze még a cél.
2013. márc. 7. 14:10
12-es vagyok. Közel 1 hónapja csinálom a diétázást. A tornában kicsit elmaradtam, de szépen mennek a kilók. Már 5 kilónál tartok, úgy,hogy szinte csak az étkezésre figyelek.Örülök,hogy ennyi már lement. Még van minimum 10 amitől meg kell szabadulnom.Remélem 2 hónap alatt attól is sikerül megszabadulnom!Nagy az elszántság!!!Kitartást mindenkinek!
2013. márc. 8. 11:07
Kapcsolódó kérdések: