Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy valaki nem...

Létezik az, hogy valaki nem tud lefogyni szülés után?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy láttam ismerősök lánykori fényképeit, és látom milyenek szülés után. Egy két kivételtől eltekintve nem fogytak vissza. Létezik, hogy (elmondásuk szerint) akartak, de sehogy sem sikerült? Vagy inkább csak kifogásokat keresnek?

Pl ott van barátnőm, 20 évesen teherbeesett, soha nem volt az az igazi vékony lány, de jó alakja volt, volt mit fogni rajta, most 25 éves és szülése óta olyan, mint egy malacka, alacsony is és zsíros is. Ő vajon csak kifogásokat keres vagy tényleg nem tud visszafogyni?

Vagy egy barátomnak az élettársa, ő még nem is szült, de már 26 évesen, azt mondja, "Ilyen korban az ember már nem tud visszafogyni a 18 éves kori súlyára." Ő kimondottan vékony, csinos volt, most nagyon zsíros.

Ezek csak kifogások? Vagy lehet igazuk van?

2013. jan. 14. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk szopta, akkor nehezebb fogyni, nert sokaknáj csökken a tej mennyisége, ha kevesbbet eszik, vagy intenzíven sportol. Én 58 kg voltam amikor teherbe estem, 8 hónapos volt a kislányom amikor 55 lettem, pedig 80kg-mal mentem szülni. Sokat sétáltunk, figyeltem az étkezésre és volt tejem is.
2013. jan. 14. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek 99%-ban kifogás. Simán le lehet fogyni, csak figyelni kell a kajára.

Én 42 évesen, három gyerek után 55 kiló vagyok, lánykoromban több voltam, bár nem sokkal, és kétszer 85 kilóval mentem szülni, egyszer meg 80-al. Senki meg nem mondja sem a koromat, sem azt, hogy valaha is szültem.

2013. jan. 14. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Én nem a szoptatás időszakára gondoltam, hanem amikor már a gyerek óvodás és az anyuka mondja, hogy "úgy lennék vékony, de már szülés után nem olyan könnyű, mint lány koromban".

Igazából nem akarok és az ő életükbe vájkálni, mindenkinek szíve joga, de megijesztenek ezek az emberek. Én 1,5 évvel vagyok szülés után 76 kg-mal mentem szülni,

2013. jan. 14. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:

(bocsi touchpad)

Tehát 76 kg-mal mentem szülni, 62 kg-mal kezdtem a terhességet, mikor megismerkedtem a férjemmel 52-54 kg voltam. Jelenleg 63 kg vagyok és nagyon szeretnék megint 54 körül lenni.

Dolgozok is rajta, heti 6 nap 50 perc torna, amíg a kicsi alszik és minden rossz ételt kizártam (lisztet, kenyeret, cukrot és zsírt). Lefekvés előtt 3 órával már nem eszek semmit, vigyázok, hogy soha ne lakjak jól, így többször eszem keveset.

De nagyon megrémítenek ezek a nők, de én csak azért is kitartok.

2013. jan. 14. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Vissza lehet, de jóval nehezebb. Na meg nem mindenkinek ugyanolyan egyszerű.

Egyébként én tizenévesen átlag 70 kiló voltam. Nem voltam vékony soha. 79 kilóval estem teherbe, 90-el mentem szülni.

Most (3 éves a lányom) 65 kg vagyok, de megváltozott az alkatom, rosszabbul nézek ki, mint régen.

2013. jan. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!