Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetett a fehérjeportól?

Lehetett a fehérjeportól?

Figyelt kérdés
Az van, hogy tegnap este ittam először (100% Whey Pro) és éjjel rosszul voltam.. égett a mellkasom, főleg ha kifújtam a levegőt.. anyumék szerint a fehérjeportól van, de szerintem meg attól, hogy már nagyon régen nem gyújtottam rá, de tegnap az idegességtől délután mégis, és így jött ki éjszaka... Melyiktől valószínűbb? Mert én úgy tudom hogy a fehérjepor nem káros.. Vagy mégis? Aki ért hozzá írjon már lécci!
2013. febr. 3. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
A mellkasfájdalom nem hinném hogy ettől van.
2013. febr. 3. 18:24
 2/9 A kérdező kommentje:

én sem tartom valószínűnek hogy a portól volt.. de anyáék annyira biztosan állítják, hogy attól van, hogy úgy voltam vele megkérdezem..

most ittam egy adagot (edzés után) ha megint rosszulleszek nekik van igazuk, akkor nem iszok többet, de ha nem leszek akkor nem ettől volt..

2013. febr. 3. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Inkább a dokit ajánlom. A fehérjeporral akkor lehet gáz ha nincs mellette szilárd kaja, bár egyénenként változó, vagy akkor ha valamelyik összetevőjére allergiás vagy.

Mellkasfájdalom nem igazán illik a képbe nekem.

2013. febr. 3. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Hmm, a tejfehérjére bármilyen allergiát, érzékenységet kiválthat.
2013. febr. 3. 20:27
 5/9 A kérdező kommentje:

szoktam enni sajtot, túrót, tejet, húst... ha allergiás lennék rá az már rég kijött volna..

van mellette szilárd kaja, eszek rendesen, főleg húst, zöldséget, gyümölcsöt, kis mennyiségben tk kenyeret azt is csak reggel.. diétához kell, hogy kicsit több legyen a fehérje..

2013. febr. 3. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg a több fehérjéért tejet enni, de mint írtad te egyébként is eszel, így valóban függetlennek tűnik a panaszod ettől. Orvos? A bagó viszont esélyes ok!
2013. febr. 3. 20:43
 7/9 A kérdező kommentje:
nem volt már gond, csak akkor egyszer,, szóval sztem attól lehetett hogy régóta nem gyűjtottam rá, de aznap délután rágyűjtottam egy szálra.. :/ pont azért kell egyébként a fehérje mert nem akarom a tejet iszogatni, mert több benne a zsír mint a fehérje.. :S
2013. febr. 4. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Úr isten, és a zsír az halálos méreg az 50 évvel ezelőtti 'orvostudomány' szerint, mert ha nyulaknak zsírt adnak (híres NÖVÉNYEVŐK) akkor megbetegszenek. Ez alapján ránk a tejzsír károsabban hat mint a tejfehérje?

Ez hülyeség, a tejzsírt megemésztjük, a tejfehérjéket (akár proteinpor, akár bocitáp, akár joghurt akár túró) már kevésbé.

2013. febr. 4. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha allergiás reakció lett volna, a nyelved dagad be, a bőröd kezd el égni, ennek semmi köze nem volt a fehérjéhez.
2013. febr. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!