Lehetett a fehérjeportól?
én sem tartom valószínűnek hogy a portól volt.. de anyáék annyira biztosan állítják, hogy attól van, hogy úgy voltam vele megkérdezem..
most ittam egy adagot (edzés után) ha megint rosszulleszek nekik van igazuk, akkor nem iszok többet, de ha nem leszek akkor nem ettől volt..
Inkább a dokit ajánlom. A fehérjeporral akkor lehet gáz ha nincs mellette szilárd kaja, bár egyénenként változó, vagy akkor ha valamelyik összetevőjére allergiás vagy.
Mellkasfájdalom nem igazán illik a képbe nekem.
szoktam enni sajtot, túrót, tejet, húst... ha allergiás lennék rá az már rég kijött volna..
van mellette szilárd kaja, eszek rendesen, főleg húst, zöldséget, gyümölcsöt, kis mennyiségben tk kenyeret azt is csak reggel.. diétához kell, hogy kicsit több legyen a fehérje..
Úr isten, és a zsír az halálos méreg az 50 évvel ezelőtti 'orvostudomány' szerint, mert ha nyulaknak zsírt adnak (híres NÖVÉNYEVŐK) akkor megbetegszenek. Ez alapján ránk a tejzsír károsabban hat mint a tejfehérje?
Ez hülyeség, a tejzsírt megemésztjük, a tejfehérjéket (akár proteinpor, akár bocitáp, akár joghurt akár túró) már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!