Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rihanna hány kg lehetett itt?

Rihanna hány kg lehetett itt?

Figyelt kérdés

173 cm :)

[link]

szeretnék így kinézni :D

2012. nov. 23. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem 75körül...de ha alkatilag nincs ilyen széles feneked,combjaid akkor lehetetlen csak "oda" hizni,mivel a hasa elég lapos...
2012. nov. 23. 12:47
 2/9 anonim válasza:
45%

Én 174 cm vagyok, és 72 kiló, viszont a hasam nagyobb.. mondjuk lehet, hogy több rajta az izom, rajtam meg a zsír.

A barátnőm ugyanennyi kiló, mint én, és magas is, mégis soványabbnak tűnik.

Tehát kilóra nemigen lehet megállapítani. (:

De sok hasizomgyakorlattal elérheted ezt az állapotot.. nekem is az kéne! :D

2012. nov. 23. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
68kg?
2012. nov. 23. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyan 70-72 kiló lehet, de izmos, ezért felülről elég formás, viszont alul eléggé van rajta háj is. Körte alkat.
2012. nov. 23. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Miért a súlya érdekel, ha olyan akarsz lenni mint a nő a képen, látod hogy zsírosabb / szálkásabb nálad. Én nem igazán támogatom hogy emberek kitalálják hogy akarnak kinézni, mivel egészséges táplálkozás mellett a test beáll egy egészséges testzsír szintre. Ha ez kevesebb mint a képen látható hölgynél, akkor valaki hízó kúrát fog tartani? Nem ajánlatos..
2012. nov. 23. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
2012. nov. 23. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó: ez is csak becslés, mint leírták :D
2012. nov. 23. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Gyönyörű combjai vannak és lapos hasa, hát én is szeretnék így kinézni, de mivel genetikailag alma-fajta vagyok, soha nem fogok.

A genetikád határozza meg hova hízol-honnan fogysz, így ha te hasra zsírosodsz inkább, sosem leszel ilyen.

2012. nov. 29. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
hát én is szivesen néznék ki így. :) Szerintem 65-70 kg között van valahol.. 70nél több ki van csukva (véleményem szerint..) De inkább a 65 a valószínűbb..
2012. nov. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!