Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A paleosok miért nem a paleo...

A paleosok miért nem a paleo diéta témakörben okoskodnak? Miért nem tudják elfogadni, hogy más máshogy diétázik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 20:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

Én beteg vagyok, vállalom.

De nem én képzelem azt, hogy rozsdást kést fognak a nyakamhoz, és bármit is erőltetnek.

Mivel nem akarok senkit sem bántani, így nem kezdek el érvelgetni, leírni hogy ki hogyan vetíti a saját komplexusait..

De az olyan lelkiismeret nyugtatás és önigazolás RÁTOK nézve veszélyes, hogy van egy nagy adag ismeretanyag, ezek egy része a gabonák, tejtermékek egészségkárosító hatásairól szólnak, TI erre kipécézitek a paleót ami ezekkel a tényekkel foglalkozik, és leszóljátok az egészséges embereket. Ti, akik potenciálisan bármikor betegek lehettek, de megjegyzem köztetek (gabonaevők között) vannak a kövér emberek, a szívbeteg emberek, s nem a gabonákat kerülő emberek között. Pontosan akkor miről is beszélünk?

2013. jan. 30. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!