Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A paleosok miért nem a paleo...

A paleosok miért nem a paleo diéta témakörben okoskodnak? Miért nem tudják elfogadni, hogy más máshogy diétázik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Testépítők között viszont van, aki leírja hogy 'igazából' a teljes őrlésű gabona kényszer módszer, és a legjobb diéta zöldségeket, húsokon alapul. A gabonák csak olcsó alternatívák.

Tehát újra és újra látok reménysugarakat.

2013. jan. 28. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült úgy lefogynom, hogy ettem tk kenyeret is ettem tejtermékeket is. Régen az volt a tudomány, hogy a tej egészséges, most az hogy hát mégse. Ezek mindig változnak. x éve tojást is alig volt szabad enni most meg jah hát az jó a szervezetnek. Én úgy vagyok vele, hogy mindent ki kell próbálni de ne erőltessük másokra a véleményünket
2013. jan. 29. 00:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Szalonna jó kis hurka kolbásszal, ha hízni akarsz :) (tapasztalat)
2013. jan. 29. 10:38
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Szalonnától még senki sem hízott (aki tapasztalta, az nézzen magába, és ne vicceljen).

A tej, gabonák egészséges-káros hatása sosem változott. Mindig is problémás volt, bár nemesítésekkel ezen tudtak rontani. Ha valaha egészségesnek tüntették ezeket fel, akkor az csak tudományt mellőző propaganda volt, ez ma is folyik, semmi változás nem történt. A tejipar nyomja az egészséges tej szöveget, a gabonaipar előrukkol a "reform" tk. gabonákkal, ami régen a szegény emberek kajája volt, most a bolondoké (többet fizetnek ugyan azért az ócska cuccért). Semmi sem változott, az embereket hülyének nézik, mennek a terelések, térítések..

Az pedig nem jelent semmit, hogy 1 szerencsés ember lefogyott gabonákkal meg tejjel. Én meg el sem híztam tőlük, tök mindegy nem ez az érdekes. A többség az érdekes, aki elhízik és megbetegszik. Na ezek miatt kezdődik úgy egy fogyótopikos válasz, hogy "nem eszünk tejet és gabonákat". Mert szerencsétlen kérdezők már nem tudnak nagyobb kalóriadeficitet tartani, de amíg a hormonális bajaik megvannak (ezektől a kajáktól) addig nem sokan fognak tudni előre mozdulni. Hogy közben koplalni is kezdenek, az sem segít de árt, megint nem éppen egy hasznos dolog.

Bár ha szerintetek igen, ezzel nem vitázom.

2013. jan. 29. 10:45
 15/21 anonim ***** válasza:
oké meg a szalonnához társult a Mekis reggeli és tízórai :D de erre nem vagyok büszke :P
2013. jan. 29. 11:19
 16/21 anonim ***** válasza:
9%
De azt el lehet fogadni, hogy a szalonnának (zsír + valamennyi fehérje) és a mekis kajának (fehérje, zsír + KEMÉNYÍTŐ) egészen más hatásuk van?
2013. jan. 29. 11:22
 17/21 anonim ***** válasza:
én bementem a patikába ha adjanak valamit amitől hízhatok (jobb étvágyam lesz) erre a szalonnát ajánlották :D Hat mondom koszi b+! :D gondoltam megfűszerezem egy kis mekis koszttal, fő a biztonság :D híztam is 5 kg-ot :) Nagyon nehezen hízok sajnos... Most már inkább izmot szeretnék, szóval szalonnát csak vészhelyzetben eszek :D ha meg mar muszaj mekizni a tobbiek miatt akkor mar ott is inkább Cezar sali megy :D Ilyen az elet! :)
2013. jan. 29. 12:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Tápi, te beteg vagy, és ezt nem rosszindulatból mondom.

fanatikusan megszállott vagy, mint akinek kimosták az agyát.

nem akarom vitatni, hogy a paleo jó vagy sem, de a viselkedést ettől függetlenül tényleg beteges, sőt elég ijesztő amit itt művelsz, de nem ránk nézve, hanem magadra.

inkább keress magadnak egy csajt, lehet kicsit felszabadulnál.

2013. jan. 29. 12:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha esetleg ráerőltetés, amit néha írok, de egyszerűen csak "agymosott" dolgokat tudok írni a paleóról, minden bajom kezd megszűnni tőle a háj mellé és ezt tudnia kell az embereknek!
2013. jan. 30. 11:51
 20/21 A kérdező kommentje:
Pont ez a lényeg, te paleozol, oké, neked bevált, hát jó, de minek másra ráerőltetni, ha nem akar paleozni?
2013. jan. 30. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!