Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A paleosok miért nem a paleo...

A paleosok miért nem a paleo diéta témakörben okoskodnak? Miért nem tudják elfogadni, hogy más máshogy diétázik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 20:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%

Milyen "másra" gondolsz?

Csokidiéta? Ugyan már..

2013. jan. 28. 20:13
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a paleosokkal van a gond, hanem azzal hogy egy konkrét személy nem tudja elfogadni azt hogy van más módszer is ami működik és ezt erőlteti másokra. Én másfajta diétában hiszek, de nem mondom hogy a paleo nem lehet hatásos vagy éppen jó.
2013. jan. 28. 20:17
 3/21 anonim ***** válasza:
12%

'hiszel' ?

És hol marad a racionalitás, a tudomány? Nem kellene ahhoz tartanunk magunkat?

2013. jan. 28. 20:21
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek, mert tapasztaltam. Egyébként meg ha kihagynád a hozzászólásaidból az egérkés, malackás, dedósgyereknekokostanárbácsitanít típusú beszólásokat amiket úgy adsz elő mint ha valami agymosott szektából tettek volna ki mert már ott is meguntak, akkor még hasznosnak is gondolnák a dolgot.
2013. jan. 28. 20:31
 5/21 anonim ***** válasza:
9%

Hasznosnak 'gondolnák'?

Hiszed mert tapasztaltad? .. ugyan már, újra leírom a varázsszót: tudomány.

Az hogy valaki vagy néhány ember tapasztalt valamit, az még nem tudás, az még csak egy trend amit tovább kell vizsgálni.

2013. jan. 28. 20:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Na ok hiszek neked, hiszen hülyékkel kár vitatkozni.
2013. jan. 28. 20:39
 7/21 anonim ***** válasza:
10%

Bakker mikor lettem én ilyen végszavazó.. mindegy, senki sem tökéletes..

Szóval, ez az utolsó érv? Ha nincs érved, akkor mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Ez igen meggyőző, megkérdezhetem hogy működni szokott?

2013. jan. 28. 20:50
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

TaplalkozasHarcmuves

Hagydd rájuk, hadd egyék a spagettit kenyérrel a szénhidrátnapjukon és maradjanak dagadtak:D:D

Aztán majd jönnek ide sírni, hogy jáááj, végigcsináltam a 90 napost, de visszahíztam egy hét alatt, miéééért?:D

2013. jan. 28. 21:35
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Reménytelenül hiszek az emberi fejlődőképességben (saját tapasztalat alapján, én is képes voltam tanulni).

NA EZ A HIT! :)))

2013. jan. 28. 21:42
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
Én akkor jöttem rá, hogy felesleges, mikor leszólt az egyik koleganőm, hogy hogy ehetek diétában disznóhúst? Mondja ezt, mikorben tömi magába a hatalmas szendvicsét, ami nem baj, mert TEÉJESKIÖRLÉSŰŰŰŰ és amúgyis szénhidrát nap van:D
2013. jan. 28. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!