Biciklizés.. ne untassunk engem ilyen kérdésekkel. Tudod a választ.
Az edzőt jól jellemzi, hogy mindenbe belevág ami divatos. Flabelosz, zumba.. biztos van olyan is amihez ért, csak nem ez a kép jön le róla. Sosem adnám a nevem edzőként flabeloszhoz meg zumbához. Lehet ezért fogok éhezni, de nem érdekel.
1 hónap flabelos, 17 kiló, mi?
Az nem számít, hogy heti 1 kiló fogyás már szép eredménynek számít, komoly szálkásító étrenddel.
Inkompetens, (szőke?) elhízott egyének.. hülyeségeket tudnak csak írni, nincs havi 10 kiló fogyás, nemhogy még több.
Tök jo, hogy a tulsulyos emberekröl azt tartjak, zabalnak. En is az vagyok. Napi 1000 kalorian elek, takaritok, tehat napi 4-5 km-t csak a munkammal lehuzok, aztan gyalog haza, tovabbi 2km, ha közben bevasarolok, akkor meg 5-6 kg-mot cipelve magamon setalok. Az alapjarati kaloriam meg ülömunka mellett is több lenne, megsem fogyok. Persze van autoimmun pajzsmirigy problemam es melle lipödemem, ami nem most, 80 kg-osan kezdett jelentkezni, de senki nem ismerte fel korai stadiumaban.
Flabelos: esetemben kifejezetten jo, habar a 10perc/ 30-40 kalorian en is kiakadtam. A lenyege inkabb az izmok atmozgatasaban van, a verkeringes fokozasaban. Mellette tekerem az eliptikust, igaz csak 10-15 percet, ennyit birnak a terdeim, na azon log a nyelvem. Heti ketszer a hullammasszazs gepbe is befekszem. Kiloban meg semmi, de masok visszajelzese alapjan irhatom, formalodok. A flabelosrol nincs egyertelmü velemeny. Azt mondjak, semmilyen implantatummal nem hasznalhato, es ha valaki rakerdez a fogaszatira, hat persze azzal hasznalhato. Akkor most mi van? Üzlet az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!