Szerintetek lehet fogyni az úszástól? Ti mennyit úsztok egy alkalommal?
Ez hihetetlen..
NEM! Nincsen fogyasztó mozgás, az olimpikon úszókon is van zsír ha nem esznek normálisan, náluk ússzatok többet és majd kiderül milyen jól fogyaszt az alacsony intenzitású lubickolás. De a legintenzívebb edzés sem fogyaszt, ha fogyasztana akkor belehalna egy vékony ember ha azt az edzést végezné mert "túl lefogyna", ilyen NINCS!
Helyes táplálkozás van, és kevésbé helyes. Át kéne lendülni az előbbibe.
Helló utolsó. Kötözködésből jeles. Persze, hogy helyes táplálkozást is beleértek. Nyilván úgy értem a kérdést, hogy viszonylag normális táplálkozással EGYÜTT mennyire hatékony,illetve mennyire segíti azt. Nem írtam bele minden értelmező kifejezést meg szerintemet, de szerintem aki nem a hibákat keresi,az felfogja a kérdés esszenciáját, hogy az valójában mire kérdez rá.
Nem tudom minek kell szavakba belekötni, ez nagyon rossz szokás.
Képzeld,az ülés is fogyaszt, csak rohadtul keveset, mert energiát igényel, hogy létezel.
Egyébként azt irtam, "lehet-e fogyni", nem azt h fogyaszt. Egész ügyesen fogalmaztam, nem is azt jelenti pontosan amit te kifogásolsz.
B+ te vagy a hihetetlen!
Formálásról: azt jelenti, hogy még ha nem is adsz le a tömegedből (a biztonság kedvéért nem súlyt írok, mert az a gravitációval kapcsolatos) valahogyan máshogyan fog elrendeződni az alkatod, izmos épülnek,formálódnak, jobban kezdesz el kinézni. Mivel az úszás egy másik közegben történik, olyan izmokat is megmozgat,amit más sport nem tud. Egyszerűen megváltozik a tested pozitív irányba.
Mellesleg fogyni is lehet, ha jól meghúzod, és nem csak úszkálsz,mert a vízben is lehet "kardió" mozgást végezni, fújtatni-kapkodni a levegőt,ha sok erőt beleteszel, érzem,hogy ilyenkor "fogyaszt", növeli az állóképességet.
Mozgás nincs összefüggésben fogyással.
Ahhoz hogy izmosodj, megint nem mindegy hogy eszel. Tehát: étkezéseden múlik. A "körülbelül jó" "nagyjából egészséges" reméljük neked sikeres lesz.
1,5 km úszás, mint alakformáló edzés, ezt te sem gondoltad komolyan. Saját súlyos vagy súlyzós erősítés, itt kezdődik az alakformálás, erősítés.
Az úszás jó, egészséges, jó kiegészítő. De nem kell azt várni tőle mint te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!