Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet fogyni az...

Thyl kérdése:

Szerintetek lehet fogyni az úszástól? Ti mennyit úsztok egy alkalommal?

Figyelt kérdés
Én olyan 1000-1500 m-t úszok,időnként erősebb tempóban, biztos hogy formál,de nem tudom mennyire fogyaszt,valamennyire biztos.
2013. jan. 23. 21:56
 1/10 anonim válasza:
0%
Nézd a bálnákat milyen sokat úsznak mégis olyan dagadtak :D
2013. jan. 23. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Önmagában semmi nem fogyaszt, az az egész napi étkezésen múlik. Amúgy mire használjátok azt a szót, hogy 'formál'? :D Ez mit jelent? Izomtömeg növelést?
2013. jan. 23. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 éve 15 kilót fogytam 3 hónap alatt. Bár kevesebbet ettem, állandóan nassoltam, képtelen voltam lemondani róla. Viszont nagyon sokat úsztam, a legjobb sport, bárcsak most is megtehetném. vékonyodott a karom, a hasam laposodott, és ráadásul mindezt úgy, hogy egy kellemes sportot végzel, ami nem izzaszt, nem kell betojnod az erőlködéstől. csak ajánlani tudom mindenkinek. kár, hogy drága.
2013. jan. 23. 22:15
 4/10 anonim válasza:
A sims-be nagyon hamar be lehet gyűjteni az erőnlétpontokat úszással.
2013. jan. 23. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

Ez hihetetlen..

NEM! Nincsen fogyasztó mozgás, az olimpikon úszókon is van zsír ha nem esznek normálisan, náluk ússzatok többet és majd kiderül milyen jól fogyaszt az alacsony intenzitású lubickolás. De a legintenzívebb edzés sem fogyaszt, ha fogyasztana akkor belehalna egy vékony ember ha azt az edzést végezné mert "túl lefogyna", ilyen NINCS!

Helyes táplálkozás van, és kevésbé helyes. Át kéne lendülni az előbbibe.

2013. jan. 23. 23:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Helló utolsó. Kötözködésből jeles. Persze, hogy helyes táplálkozást is beleértek. Nyilván úgy értem a kérdést, hogy viszonylag normális táplálkozással EGYÜTT mennyire hatékony,illetve mennyire segíti azt. Nem írtam bele minden értelmező kifejezést meg szerintemet, de szerintem aki nem a hibákat keresi,az felfogja a kérdés esszenciáját, hogy az valójában mire kérdez rá.

Nem tudom minek kell szavakba belekötni, ez nagyon rossz szokás.

Képzeld,az ülés is fogyaszt, csak rohadtul keveset, mert energiát igényel, hogy létezel.

Egyébként azt irtam, "lehet-e fogyni", nem azt h fogyaszt. Egész ügyesen fogalmaztam, nem is azt jelenti pontosan amit te kifogásolsz.

B+ te vagy a hihetetlen!

2013. jan. 24. 10:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Formálásról: azt jelenti, hogy még ha nem is adsz le a tömegedből (a biztonság kedvéért nem súlyt írok, mert az a gravitációval kapcsolatos) valahogyan máshogyan fog elrendeződni az alkatod, izmos épülnek,formálódnak, jobban kezdesz el kinézni. Mivel az úszás egy másik közegben történik, olyan izmokat is megmozgat,amit más sport nem tud. Egyszerűen megváltozik a tested pozitív irányba.

Mellesleg fogyni is lehet, ha jól meghúzod, és nem csak úszkálsz,mert a vízben is lehet "kardió" mozgást végezni, fújtatni-kapkodni a levegőt,ha sok erőt beleteszel, érzem,hogy ilyenkor "fogyaszt", növeli az állóképességet.

2013. jan. 24. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Mozgás nincs összefüggésben fogyással.

Ahhoz hogy izmosodj, megint nem mindegy hogy eszel. Tehát: étkezéseden múlik. A "körülbelül jó" "nagyjából egészséges" reméljük neked sikeres lesz.

2013. jan. 24. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:

1,5 km úszás, mint alakformáló edzés, ezt te sem gondoltad komolyan. Saját súlyos vagy súlyzós erősítés, itt kezdődik az alakformálás, erősítés.

Az úszás jó, egészséges, jó kiegészítő. De nem kell azt várni tőle mint te..

2013. jan. 24. 12:02
 10/10 anonim válasza:
Szerintem fogyni nem nagyon fogsz úszás nagyon kimerítő és utána éhes leszel.Mi kb.:5-6 km-t úszunk egy nap de én verseny szerűen űzöm.
2013. jan. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!