Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
12 éves kövér lány vagyok.próbálkoztam sok módszerrel(torna,egész nap nem evés,kalóriaszámlálás stb...) de előbb-utóbb a sütemény mindig elcsábított, vagy egyszerűen nem bírtam a fogyókúrát.úgy érzem, ideje lenne elkezdeni, mert kb 16 évesen senkit nem érdeklek...szerintetek mi a jó módszer?

2013. jan. 23. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Most akkor 12 vagy 16 éves vagy?...

Van valami egészségügyi problémád, ami miatt hízol?

Az egésznap nem evés így nem fog hatni, hogy elcsábulsz, ráadásul azt tartani is kell! Bele ishalhatsz 12 évesen... Járj edzeni... a szüleiddel kellene beszélni... táplálkozásban kérj segítséget orvostól.

2013. jan. 23. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Van egészségügyi problémája, ezért akar fogyni.

Torna, nemevés.. ejj ejj ejj.

Húst, zöldséget eszel-e? Gyümölcsöket?

Kenyeret, édességeket, tejet(joghurtot)? Rizst, krumplit? Na ilyeneket nem kéne, ennyi választ el a csodától. De nem csak téged :)

2013. jan. 23. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a jó módszer az ha becsülettel végigcsinálod a diétát, ki kell ábrándítsalak ezzel a hozzáállással kövér maradsz egész életben.

Viszont ha nagyon édesszájú vagy akkor barátkozz az édesítővel, akár teába rakod, vagy mehet az édesítős kóla is akár. Tudom hogy sokat beszélnek arról hogy egészségtelenek ezek, de hát az elhízás az se a testnek se a léleknek nem egészséges.

Itt a tuti recept: Végy egy nagy adag akaraterőt és tartsd is meg ha sikert akarsz elérni.

2013. jan. 23. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Na jó, 12 (vagy 16) éves lányt édesítőszerekre és a látványosan értelmetlen diéták tartására biztatni?

Nos, ez is egy válasz.

Vannak természetes, és gyakorlatilag ártalmatlan édesítők, és létezik jó diéta, amiben az a szép, hogy számolgatás nélkül, diétán kívül is működnek. Ergó simán tarthatók, egészségesnek is tekinthető.

2013. jan. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!