Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Help. Hogy fogyjak le?

Help. Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

Jó lehet sablonos a kérdés.Ez volt az ujj évi fogadalmam ,hogy szeretnék egy kis súlyt veszteni nyárra .Meg pár mérettel kisebb ruhákat.A hasamból,csípőmből meg a kezemből szeretnék kisebbet csinálni.A lábammal nincs nagy gondom.

Rendszertelenül étkezem össze-vissza ,nem járok semmi féle sportra.Nagy baj van a kitartásommal is.

Szóval nem tudom ,hogy kezdjek hozzá.

16/L

174-175 centi vagyok és 68 kiló

2013. jan. 20. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondold végig a napirended.

Válasz ki időpontokat.

Pl. hatkor kelsz, 6:30kor eszel, azután 8:30 és 9 óra között stb... A lényeg,h kb. 2 óránként, kisadagot. Estére zöldséget vagy joghurtot, azaz könnyű ételt egyél.

Ha anyagilag megengedheted vegyél kondibérletet és iktass be három napot,hogy ekkor és akkor este eljársz. Ott segítenek edzésterv készítésében :)

Én anno 93 kg-ról kezdt

2013. jan. 20. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:

első vagyok, szóval 93ról kezdtem és 70-69 vagyok most és 173 cm, egyébként lehet nem kéne fogynod, max olyan 63-ra és utána csak formásodni :)

Én is 65-re akarok most lemenni.

2013. jan. 20. 14:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :D Dejó. És hogy csináltad?

Örülnék az edzéstervnek :)

2013. jan. 20. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

Ez a fogadalmad. Nyilván ér annyit, hogy utánaolvasol mit eszik az ember, ami nem édesség.

Egyél zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket, edzés mennyire érdekel? Mert lehet értelmetlenül is csinálni (futás, flabélos, zumba) lehet hasznosan is csinálni (gyógytornák, harcművészetek). Rajtad áll! :)

2013. jan. 20. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj ,hogy szeretem a pocimat és az sajnos megis látszik .:'d
2013. jan. 20. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha szereted, akkor nem cukorral eteted, hanem normális ételekkel :)

Azok is meglátszanak, mert segítenek megőrizni a feszes, fitt testet.

2013. jan. 20. 15:24
 7/7 A kérdező kommentje:
:)
2013. jan. 20. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!