Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig eszem valamit, azért...

Alig eszem valamit, azért hogy fogyjak! Van valami véleményetek, hogy mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem helyes sem egészséges az amit csinálok.

Egy napom abból áll, hogy eszem egy paprikát és paradicsomot, később narancsot, majd este 6 óra előtt egy almát.Rendszeresen mindennap tornázom 1 órát. Az anyagcserém mielőtt fogyókúráztam volna akkor sem volt jó, sőt elég rossz. Már volt hogy ilyen dologba belevágtam akkor 10 kg-ot leadtam,( utána nem foglalkoztam vele hogy mit eszem, nem is tornáztam ezért 1 év alatt visszament) de most félek nem fog sikerülni. Mindenképp szeretném hogy májusra ismét 40 kg legyek. Nem gondolom azt, hogy kővér vagyok 155cm és 50kg, de nem bírom elviselni magamon a felesleget. Valaki tud olyan módszert ami által letudok fogyni? Valami étrend esetleg?

2013. jan. 17. 11:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi a párommal azt az elvet követjük, hogy meghatározott időben eszünk :)

Én pl 11:00-19:00-ig :)

És így naponta fogyunk, nem kilókat, hanem dekákat. Emellett pedig sportolunk. :) Este én már csak gyümit eszem vagy joghurtot, semmi szénhidrát :)

2013. jan. 17. 11:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez a legrosszabb módszer, amit választhattál magadnak!!! Nem szabad kiéheztetni a szervezetet, mert ezt a koplalást úgy se tudod, huzamosabb ideig folytatni, aztán mikor elkezdesz újra normálisan étkezni visszafog jönni az egész, de még lehet több is!! A diétáknál is muszáj enni!!! Csak meg kell válogatni, hogy mit!! Kell a ch is és a fehérje is!! Én mozgásnak a futást ajánlanám az pucol, de rendesen! A másik, hogy én magamból indulok ki 156 cm vagyok és 48 kg, ez pont ideális. 40 kg az már nagyon kevés... tönkre vágod magad :( Hullani kezd majd a hajad, elmarad a menstruáció... Megéri Neked? Hidd el, lehet egészségesen, nem koplalva fogyni... Én 62 kg-ról fogytam le 48-ra úgy, hogy egyszer sem éheztem és minden másnap futottam, vagy tornáztam.
2013. jan. 17. 11:52
 3/13 anonim válasza:
100%
Ha nem eszel olyannyira lelassul az anyagcseréd, hogy a szervezet nem a feleslegből hanem az izomzatból veszít, onnan pótolja azt amit nem adsz meg a szervezetednek. Drasztikus fogyókúra soha nem vezet semmire jól lefogysz közbe lesz más bajod. Mértékletesen kell csinálni. Pl. Reggelire megeszel egy szelet graham kenyeret sonkával paradicsommal. 10 óraira lehet gyümölcsöt joghurtot, ebédelni is lehet levest, csirkemell, párolva salátával akár rizzsel esetleg gyümölcssalátával, uzsira is lehet gyümölcsöt v.párolt zöldségeket enni. A szervezetnek folyamatosan azt kell érezni kap táplálékot mert ha nem szerez magának és te rosszul leszel esetleg elájulsz. Ilyen kajálással amit leírtál hát nem tudom. egy ideig fogysz aztán nem mert ettől is kevesebb kell majd a fogyáshoz. Így nem szabad!!!!!!! Kerüld a cukrot a nehéz kajákat nasit stb... 6 után nem kell enni ha úgy jó neked, de addig egyél.
2013. jan. 17. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok, most látom, hogy valami étrendet is szeretnél. Leírom Neked az egyik napom, remélem tudok vele segíteni.

R: 2 szelet barna kenyér 4 szelet sonkával (csmell) paradicsom és ubi

T: 1 natúr joghurt

E: 15 dkg csmell (párolva, fűszerezve) kicsi rizs és sok sali (az ilyen bolti önteteket, hanyagold)

U: sali

V: zsírszegény túró, esetleg tojás

2013. jan. 17. 11:57
 5/13 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__38..

Lehet hogy nektek beszélnetek kéne..

Azzal, hogy tovább rontasz az anyagcseréden nem fogsz fogyni. Ez van most, ez a válasz a kérdésedre.

Vélemény, hogy mit tegyél? Például.. egyél? Mint egy egészséges ember? Zöldségeket, húsokat úgy hogy jóllakj. Amit írtál, a paradicsom, narancs és alma egyetlen étkezés, mondjuk egy kisebb étkezés. Ebből még hármat, négyet, zsíros húsokkal, és akkor jó lesz amit csinálsz.

2013. jan. 17. 12:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy nem helyes, nem egészséges, akkor mi a bánatos lótúróért csinálod? 40 kilóval meg úgy fogsz kinézni, mint egy csontváz. Nem normális, amit csinálsz, meg ahogyan gondolkozol. Szakember kellene neked.
2013. jan. 17. 12:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Gyümölcsöt ne egyél estére, éjszakára.

Valaki azt írta, estére semmi szénhidrát, még is gyümölcsöt eszik. Üzenem neked, nézd meg a gyümölcs szénhidrát tartalmát, meg fogsz lepődni.

Kérdező neked sem ajánlom az almát estére. Estére csak fehérjét egyél, zsírszegény túró, tojás, zsírszegény sajt.

Étrend:

R: Zabkása gyümölccsel, én imádom és a zabpehely vagy zabkorpa tele van emésztést segítő rostokkal.

T: gyümölcs

Ebéd: Leves, zöldség leves, csont leves, húsleves, lényeg, hogy ne legyen benne se tészta, se kenyér kocka. Mellé mehet egy jó kis sovány húsi, akár csirke, pulyka, liba, kacsa, marha, sertés, lényeg, hogy sovány legyen. Lehet sütve, főve, grillezve, párolva, lehetőségeid végtelenek, ez nagyon jó fehérje forrás, ami jót tesz az izmaidnak. Köretnek barna rizs, párolt zöldség, liszt mentes főzelékek. Tilos: tészta, krumpli, fehér rizs.

U: uzsonnára ehetsz akár egy vaníliás túró krémet, zsírszegényen édesítővel, vagy natúr joghurtot 2 korpás keksszel, esetleg párolt sárgarépát.

Vacsorára: egy jó kis salátát, pl jégsaláta, kígyóuborka, koktél paradicsom és főtt tojás. Hmmm... én ezt fogom vacsorázni, de tojás helyett tonhallal. A hal is nagyon jó vacsorára fehérje forrásként.

Annyi finom ételt lehet enni egy kis odafigyeléssel, hogy hihetetlen.

Mondom ezt én, aki egy lusta, akarat gyenge ember vagyok vagy voltam. De egyszer én is megelégeltem az életem, azóta fogyok és tele vagyok energiával, teljesen más ember lettem.

Sok sikert neked hozzá és kitartást!

2013. jan. 17. 12:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkitől a tanácsokat! :)

Bírni bírom azt hogy nem eszem, mert fél évig volt ilyen.

És ha úgy eszem ahogy Ti tanácsoljátok akkor fogok fogyni? Gondolom akkor sokkal lassabban vagy nem?

Most kezdtem el hétfőn, azt hogy alig eszem, ha most rátérek arra amit ti írtatok akkor fogok hízni?

2013. jan. 17. 12:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Azért csinálom, mert így nem tudom magam elfogadni és rosszul érzem magam miatta, én kijelentem azt hogy anorexiával küzködök, mert tényleg így van.
2013. jan. 17. 12:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Hogy fogyni fogsz-e ha úgy eszel ahogy írtuk?

Eléggé különböző dolgokat írtunk, melyikre gondolsz?

2013. jan. 17. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!