Hogyan fogyjak please?!
Figyelt kérdés
Nem vagyok megelégedve magammal. Elértem 13 kiló fogyást bulimiával és koplalással. Még 10 kiló kéne de nem ilyen módon akarom elérni. Alig eszek (egy nap 4x de épp hogy) és táncolok 1 órát de ugyanaz már pár hete semmit nem ment lejjebb az a kib*szott mutató. Úgy képzeljétek el,hogy itt sírok miközben írom. Kérlek segítsetek!2013. jan. 17. 22:06
1/7 anonim válasza:
Szia!Én is voltam már így,mármint ha alig ettem,nem fogytam semennyit.Próbálj csirkemellet enni zöldséggel,+nekem segített a naturland salaktalanító tea is,hihetetlen de minden nap kevesebbet mutatott a mérleg,és olyan hepi voltam tőle:) Remélem tudtam segíteni:)
3/7 A kérdező kommentje:
158 cm 70 kiló, de most nem mentegetőzni akarok de nem nézek ki annyinak és most leszólhattok de tényleg nem. csak hasból szeretnék fogyni még meg egy kicsit combból. help
2013. jan. 18. 19:25
4/7 A kérdező kommentje:
158/70 de nem látszom annyinak. most mondhatjátok hogy mentegetőzöm de így igaz. mindenhol van egy kis felesleg de hasból és egy kicsit combból szeretnék még fogyni, és tudom,hogy csak onnan nem lehet és nincs vele bajom, csak menjen már le az a 10 kiló és nem érdekel,hogy 2 hónap! pls help
2013. jan. 18. 19:29
5/7 anonim válasza:
Ahhoz, hogy tudjunk segíteni, talán leírhatnád, hogy miket eszel, stb.
6/7 A kérdező kommentje:
reggel egy szendvics, délben ami fől itthon, vacsi előtt néha eszek valamit de nem mindig és vacsira általában szendvics nasiként pedig narancs
2013. jan. 18. 21:21
7/7 anonim válasza:
Hasból koplalással lehet fogyni. Egyél teljes kiörlésű kenyeret, fehéret semmiképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!