Hogy fogyjak szénhidrátszegény kajákkal így?
Szeretnék szénhidrátszegény étkezéssel fogyni (paleoval vagy atkins-szel), de nincs sok időm és lehetőségem főzni, a hús+zöldség különboző kombinációi pedig nem telítenek el,
kenyér, rizs, tészta nélkül.
Sokat kellene egyszerre fehérjéből, húsból ennem, de nincs annyi pénzem. Hogy oldjam ezt meg?
nem értem,hogy miért kellene eltelítenie?
azt tiszta kellemetlen érzés,rossz szokás.
csóróság idején egyél belsőséget az olcsóbb.
Akkor egyszerű a megoldás - ne koplalj, meg mindenféle hülye diétát csinálj, hanem amennyire lehet, próbálj egészségesen táplálkozni - és mozogj amennyit csak tudsz. Ugyan az eredmény nem látszódik meg két hét alatt, viszont hosszabb, hónapok/éves viszonylatban sokkalta jobban jössz ki.
Én magam részéről egy percig se diétáztam, és az étrendem legnagyobb része félbarna kenyér (a bolti :) ) és sokmindent el lehet mondani rólam, de azt nem, hogy bárhol súlyfelesleg lenne rajtam... Viszont rengeteget mozgok, napi 20-30km bringázás megvan, plusz pakolok és sétálok rengeteget :)
én 5 napja csinálom.tegnap például grillezett csirkemellet ettem 150 g ,60 g párolt cukkini-t,40 g párolt paradicsomot,egy teáskanál tejfölt tettem a zöldségek tetejére.Nem bírtam meg enni,húsból ott maradt kb 50 g.pár nap és szűkül a gyomor,hamar jól fogsz lakni.Rá jöttem,semmi szüksége a szervezetemnek a fehér lisztes dolgokra,és a cukorra,az olajban sült dolgokra.Kis türelem,nagy akaraterő,és kitartás.Menni fog.
Sok sikert. :)
Azért nem telít el,mert hozzá vagy szokva a fehérlisztes szarokhoz. Velem is ez volt.Kb 2 napig eléggé szenvedtem, 1 hétig még néha eszembe jutott de kibírtam,és azóta nem viccelek EZERSZER jobb a közérzetem,energikusabb vagyok ,mióta semmilyen fehérlisztes kenyeret,süteményt stb t nem eszek. Mondjuk én reggelire eszek általában tk kenyeret . Ebédre szoktam rizst. Teljesen nem kell és nem is szabad kiiktatni a szénhidrátot . De hidd el,jól laksz a hús+ zöldséggel is,csak annyira hozzá vagy szokva,hogy többet eszel mint kéne,hogy nem is érzed az IGAZI éhséget. Én már ráálltam arra,hogy akkor eszek ha IGAZÁN éhes vagyok = bármit megennék amit elém raknának. És az a vicc,hogy nagyjából ez így magától ahogy beállt,meg is egyezik a kalkulátorok szeirnti napi energiaszükségletemmel. Az összetételt és az arányokat kell csak neked kitalálni.
és én nem költök többet kajára mint eddig. régen mevgettem 3 zsömlét,szalámit,sajtkrémet reggelire 400 ftért most meg eszek 1 tonhalat 300ért + zöldségek és egy szelet barna kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!