Milyen kajákkal tudnék fogyni?
14 éves vagyok lány.
160 cm magas vagyok 60 kg mellett.
A testtömegindexem: 23,44
Derékbőség: 77 cm
Csípőbőség: 89 cm
Testzsír: 27,2% (Netes adatok alapján szal nem pontos) 16,32 kg
Comb:
-legvékonyabb: 38,5 cm
-legvastagabb: 60 cm
Vádli: 37 (legvastagabb)
Igen, az előttem szólók jól mondták, hogy nincs olyan étel ami fogyasztana. Mindenből lehet enni, DE mértékkel! :) Ha ezt betartod simán fog menni.! Persze az édességet próbáld meg megszüntetni, meg a cukros italokat, legjobb a víz! Én már lassan egy éve nem iszok cukros italokat, és több hónapja leszoktam az édességről is. 14 éves vagy neked nem szabad még koplalni, jó tudom nem azt akartál...legalábbis remélem. Te még fejlődő szervezet vagy ezért mindenből kell enni...csak nem annyit mint régen. :D
De mivel én is csak 15 éves vagyok, ezért rám is ugyanezek vonatkoznak. :) 15/L
Nem nagyon iszok cukros löttyöket, ugyanis itthon csak szörp meg víz van szörpöt meg nem szeretem úgyhogy kiskorom óta vizet iszok, néha jön üdítő is havonta 2-4 pohár vagy annyi se...
Cukrot meg nem nagyon vesznek szüleim szóval ezzel nincs gondom bepótolom málnával
nem akarok koplalni nem is tudnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!