Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen kajákkal tudnék fogyni?

Milyen kajákkal tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok lány.

160 cm magas vagyok 60 kg mellett.

A testtömegindexem: 23,44

Derékbőség: 77 cm

Csípőbőség: 89 cm

Testzsír: 27,2% (Netes adatok alapján szal nem pontos) 16,32 kg

Comb:

-legvékonyabb: 38,5 cm

-legvastagabb: 60 cm

Vádli: 37 (legvastagabb)

2011. júl. 9. 16:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Persze mozgással: Futás
2011. júl. 9. 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan kaja ami "fogyasztana", csak olyan mennyiség. Olvass vissza, legalább 1000000 ilyen kérdés van még. Viszont 14 évesen ne gondolkozz kemény diétákba, de már kezdhetsz odafigyelni.
2011. júl. 9. 17:06
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha a felét eszed annak,amit most ,és csökkented a kenyeret és a nassot,akkor erőlködés nélkül fogsz fogyni.
2011. júl. 9. 17:19
 4/17 A kérdező kommentje:
amúgyis beakarok iktatni egy kis sportot
2011. júl. 9. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak a mennyiséget kellene csökkenteni. Oda kell ezekre figyelni, mert pár éven belül igen csak túlsúlyos leszel.
2011. júl. 9. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Egyél sok dinnyét... :))
2011. júl. 9. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
... kenjél rá zsírt
2011. júl. 9. 18:12
 8/17 anonim ***** válasza:

Igen, az előttem szólók jól mondták, hogy nincs olyan étel ami fogyasztana. Mindenből lehet enni, DE mértékkel! :) Ha ezt betartod simán fog menni.! Persze az édességet próbáld meg megszüntetni, meg a cukros italokat, legjobb a víz! Én már lassan egy éve nem iszok cukros italokat, és több hónapja leszoktam az édességről is. 14 éves vagy neked nem szabad még koplalni, jó tudom nem azt akartál...legalábbis remélem. Te még fejlődő szervezet vagy ezért mindenből kell enni...csak nem annyit mint régen. :D

De mivel én is csak 15 éves vagyok, ezért rám is ugyanezek vonatkoznak. :) 15/L

2011. júl. 9. 19:33
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Még annyit elfelejtettem, hogy ha nagyon szeretnél enni édességet akkor inkább egyél valami gyümölcsöt vagy zöldséget (uborka, paradicsom, répa, alma, dinnye......) <--- a banánt ne nagyon. :/ picit magas benne a kcal.! Remélem tudtam segíteni. :)
2011. júl. 9. 19:36
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem nagyon iszok cukros löttyöket, ugyanis itthon csak szörp meg víz van szörpöt meg nem szeretem úgyhogy kiskorom óta vizet iszok, néha jön üdítő is havonta 2-4 pohár vagy annyi se...

Cukrot meg nem nagyon vesznek szüleim szóval ezzel nincs gondom bepótolom málnával

nem akarok koplalni nem is tudnék

2011. júl. 9. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!