Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a leghatékonyabb,...

Melyik a leghatékonyabb, legegészségesebb és hosszútávú? 90 napos, atkins, dukan, paleo, szénhidrátszegény, update vagy maradjak a hagyományos kalóriaszámlálásnál?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 21:52
 1/9 anonim válasza:
Herbalife! Nekem az valt be. Leginkabb eleinte szukseges amig a fogyasztasaval es persze a kaloria szamlalassal atallsz egy egeszseges eletmodra. :)
2012. okt. 27. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriaszámlálás, figyelembe véve az egészségügyi szempontokat (finomított szénhidrát kerülése), sport.
2012. okt. 27. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én paleót használok 2 éve, de mostanában számolom a kalóriát is.

Egészségügyileg sokat javult az állapotom, de a fogyáshoz nekem kell figyelni a kalóriát is.

2012. okt. 27. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szénhidrátszegény (de nem mentes!) és kalóriaszámolás együtt.

Este ne vigyél be CH-t, reggel és délben még mehet, de csakis lassú felszívódású (tehát fehér liszt és cukor felejtős).

2012. okt. 28. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

testzsír csökkentéshez a fokozatos ch csökkentés.

persze ha számolod is,úgy még hatékonyabb és tudatosabb.

2012. okt. 28. 01:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Szóval mindegy hogy mit csinálok, de számoljak kcal-t. Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 28. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Én a paleot ajánlom, nem csak a fogyás miatt, de rengeteg gyógyul tőle az ember és hihetetlen mennyi energiája lesz.

Ahogy érzed, amúgy meg. :)

2012. okt. 28. 10:53
 8/9 Julie S ***** válasza:
Paleo alacsony szénhidrátbevitellel.
2012. nov. 3. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A kalóriaszámlálás nem árt, de a lényeg a szénhidrát csökkentése, és az ezek mellett bevitt megfelelő tápanyag minden nap! Minden nap kell mindent bevinni. A szénhidrátcsökkentésen belül aztán lehet hívni bárminek, paleónak vagy szénhidrátszegény diétának.
2012. dec. 21. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!