Mit reggelizzek? A ch-t próbálom csökkenteni, de nem Atkins, az nekem túl "sok"
Figyelt kérdés
Szóval reggelire mit javasoltok? Tojást szoktam, de már nagyon uncsi és azt olvastam, hogy nem is jó az minden nap :/2012. febr. 16. 14:52
1/5 anonim válasza:
Sonkatekercs túróval és paradicsommal, zab joghurttal és gyümölccsel.
2/5 anonim válasza:
ami azt illeti, jó a tojás minden nap. ha nem edzel, akkor előbb-utóbb érrendszeri problémákkal kellhet számolni, ha eszel tojást, ha nem. ha edzel, aktív vagy, akkor ezt elkerülheted. de.. mennyire csökkented a szénhidrátokat? mert, már nem is azért de pl. a zab (most indoklás nélkül) elég jó tápanyag, energia forrás.
3/5 anonim válasza:
A reggel az egyetlen napszak, amikor szabad CH-t enni, sőt kell is mert ezzel indítod a napod, az anyagcserét. A shapeshifter.blog.hu oldalon találsz nagyon jó tippeket, nézegesd végig.
4/5 TOMAtm válasza:
sima teszkós műzli(ami hozzáadott cukor nélküli) és ízesített joghurt(danone activia).am reggel ne spórolj annyira a CHval.
5/5 anonim válasza:
Én éhgyomorra szoktam enni felkelés után egy kis gyümölcsöt,általában 100g körül. A piros bogyós gyümölcsöknek alacsony a szénhidrát tartalma. (persze ezek drágábbak,én nyáron tettem el ribizlit, málnát, epret)Pár szem olajos magot elrágcsálok utána,6-8szem diót, vagy mandulát vagy ami van itthon.
Tízóraira salátalevélbe göngyölök pulykasonkát,esetleg sajtot, középre reszelt uborka, retek vagy egy két szem olívabogyó. Összetekerem, nekem ez a szendvics :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!