Mi a fene gond van a Norbi update1es kajákkal?!? Mindenki annyira tudja h . Rettenetesek. Finoman fogalmazva. MIÉRT?
Teletáltól rendeltem és nekem marha finomak! Egy 10 alatt 5 kilótól szabadultam meg, utána vagyok 5.napja eszem a norbis ételeket és tartom a súlyom.
Most fogok beindulni a mozgással, heti 3-4edzéssel.
és tuti h fogyni fogok....
azokkal van a baj, amelyiket ha összehasonlítod a nemnorbissal (pl. puding, csoki), azt látod, h alig van benne kevesebb szénhidrát. plusz az egészséges életmód mellett kampányol, de a cuccait telenyomja mindenféle mesterséges szerekkel.
nekem nem a kódrendszerével és az elveivel van bajom, azok eléggé helytállóak (GI indexen alapulnak), és nem kétlem, hogy azok, akik eddig borzalmasan étkeztek, fogyni fognak tőle. az első könyvét szívesen olvastam, ami úgy (nem tudom pontosan) 6-8 éve jelent meg. a kódok nagy részével egyet is értettem. viszont mostanában kiadott egy újabb kódrendszert, és hopp mit látok? ami eddig 1. kód volt, az most 2. lett. és miért? mert megszületett a Norbi *** termék, ami most 1. érdekes, 8 évvel ezelőtt, amikor még nem volt belőle Norbi változat, akkor simán elment 1-esnek.
De honnan tudjátok h telenyomja mindenféle mesterséges szerekkel?!
Amiket rendelek akkor azok 1es kódúak nem? akkor nics gond...
amit rendelsz szerintem azzal nincs gond, mivel azok ugyanazok, amiket otthon is ehetsz, csak úgy válogatják össze neked, hogy ne legyenek benne hízlaló cuccok.
a gond mint mondtam ezekkel a kész dolgokkal vannak, mint puding, csoki, joghurt, egyszer olvasd végig a hátát, és nézd meg az apró betűt, hogy mi van benne :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!