Mennyi lenne az idealis sulyom? 165 cm,86 kg
55kg.
Az evés egy tevékenység, ezt a tevékenységet váltsa fel a szellemi munka. Olvass sok olyat ami leköt, és ne csak olvasd hanem gondold is végig, és amíg ezt csinálod nem eszel. Gondold végig ha ennél miért ennél. Mozogj sokat, ami alatt egy órás séta 2 részletben is elég, vagy több, az jobb. Igyál sok vizet. Ha éhes is vagy víz. Egyél rendszeresen de kevesebbet. Aludjál legalább 7 órát. Ennyi.
huhh hát 55 körül.
Én is annyi vagyok de még így is van rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat.
Első válaszoló: hogy érted azt, hogy ilyen testsúllyal nem lehet fogyókúra?
Egyszerűen csak hagyj fel minden rossz kajával: lisztes termékek, mint a kenyér, pék dolgok, tésztafélék stb (ide tartozik a pufi rizs és társai), a cukros ételek, mint: üdítők, gyümölcslevek, sütemények, egyéb keményítő tartalmű ételek: kukorica, krumpli, hajdina, köles, zab. Ritkán fogyassz tejet és tejtermékeket.
Egyél minél több zöldséget, fehér húst, tojást és gyümölcsöt, bár ezekkel is óvatosan, sok bennük a gyümölcscukor, ami ugye szénhidrát.
Így érhetsz el változást. Nem kellenek a kompromisszumok, nem kellenek a kifogások. Csak így nyerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!