Ideális lesz a súlyom, ha még 10 kg-ot leadok?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 172 cm, 55 kg. Hetek óta koplalok, szeretnék még 10 kg-ot leadni valahogy... Nagyon minimális étel-mennyiséget eszem, tényleg csak épp annyit, hogy ne essek össze. A szüleim mindig csesztetnek, hogy fel kéne szednem pár kilót, nem pedig leadni. De én még legalább 10 kilót fogyni szeretnék, úgy érezném jól magam. A furi az egészben, hogy mióta koplalok, abszolút nincs étvágyam se. Egyszerűen érzem, hogy képtelen lennék többet enni ennél a mennyiségnél. Szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy szerintetek 45kg, a 172 cm-hez ideális lesz-e. Nagyon fontos lenne, köszönöm előre is a válaszokat? 15/L2011. dec. 13. 18:41
1/7 anonim válasza:
Már így is anorexiás vagy, kicsi szívem, szüleid helyében vinnélek pszichiáterhez/pszichomókushoz.
2/7 anonim válasza:
172 cm magassághoz a 62 kg az "ideális". Az 55 kg még belefér, de tobbet eszedbe se jusson fogyni, mert az már bizony nem lenne normális. Így is nagyon határán mozogsz az anorexiának.
3/7 anonim válasza:
Kicsit elszaporodtak itt a vicces Kérdezők...nem vagy te olyan buta, amilyennek itt beállítod magad és talán várod a felháborodott válaszokat...nekem ez a véleményem. Ja, és feltétlen pszichomókus, ahogy már itt ajánlották, de nem a kérdésed miatt, hanem egészen másért...
4/7 anonim válasza:
Talán. Szerintem neked a 35 kg lenne a jó. Én 170 cm magas vagyok és 30 kg. Átlagos, de mivel te magasabb vagy, így neked talán a 35 kg még tűrhető lenne, de ha eléred a 30kg-ot akkor az okés már.
5/7 anonim válasza:
A te magasságodhoz 62-70 kiló lenne az ideális! El se merem képzelni, hogy nézhetsz ki és hogy néznél ki még minusz 10 kilóval. Szerintem azt már meg sem élnéd! Fordulj orvoshoz, BETEG VAGY!!
6/7 anonim válasza:
Én 45 kg vagyok, pedig még csak 11 éves vagyok, és 146 cm. De ismerek olyat aki kb olyan magas mint én, de 71 kg. Szerintem a 172 cm-hez jó még a 65 is. 11/L
7/7 anonim válasza:
Én 162 cm vagyok és 49 kiló :) Ismerem a fajtádat , csak azt írtad le mivel szeretnéd hallani azt, hogy : tök jó hogy ilyen vékony vagy, én is ilyen akarok lenni stb. Te ha leadsz 10 kilót akkor nagyon hülye vagy, de ez egyéni probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!