Ideális vagy sem a súlyom?
Ez a bmi index ideálisnak mutatta a súlyomat.
Ez pedig elhízottnak.
Az alakomat úgy kell elképzelni, hogy lapos a hasam, de a combjaim elég vaskosak.
19/L 165cm 68kg.
Mennyi lenne az ideális súlyom?
Szia!
21 dekával lépted túl a még megfelelőt annál a kalkulátornál, amelyik nem kéri a nemedet. (Vagyis kimész WC-re és tökéletes lesz az alakod :-D ).
Egyébként tapasztalatból tudom, hogy ez nem számít.
10 éve utálom az alakomat, pedig jó a testtömegindexem, mégis pocis vagyok. Akkor voltam szerintem csinos, amikor kb 1 kilóval voltam a sovány fölött.
Nem számít a kalkulátor, az számít, ahogy érzed magad, illetve amit a párod szeret benned.
Pl. van aki lefogy, mert ő úgy szereti magát, erre a párja kevésbé tartja szexynek.
Meg olyan csalós is ez a kalkulátor, mert pl. akinek könnyűek a csontjai, az teljesen másképp néz ki olyan súllyal, mint akinek nehezebb csontozata van. Az izom is nehezebb a zsírnál, tehát ha sporttal egybekötve fogyózol, lehet, hogy csak centiben fogysz, nem kilóban.
10 éve tartó elégedetlenség alatt párszor már átrágtam magam ezeken a dolgokon...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!