Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy hízik a gyümölcs...

Létezik, hogy hízik a gyümölcstől? Már másra tényleg nem tudok gondolni, hiszen alapvetően alig eszem. A gyümölcs az, ami kicsit több, de még mindig nem gondoltam volna soknak.

Figyelt kérdés

Ma pl. megettem két szelet sült csirkemellet kicsi barbecue szósszal, ezen kívül négy mandarint és három almát.

Minden nap kb. így szoktam enni. De nemhogy nem fogyok, hanem még hízom is.

Ezek szerint most vagy sokat eszem, vagy hizlal a gyümölcs?? :s

Szerintetek sok ez mennyiségre, vagy mit csináljak? Így is állandóan éhes vagyok, ennél kevesebbet nem tudok enni. :(

2013. jan. 20. 18:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy a mostaninál kevesebbet, hanem hogy kicsit kevesebbet, mint zöldségből és fehérjéből.
2013. jan. 20. 20:04
 32/39 A kérdező kommentje:

Hát tényleg nem tudom, mit csináljak, komolyan mondom, hogy teljesen el vagyok keseredve. :(

Ilyen rövid idő alatt 7-7 centi mindenhova!?!?!? Számomra teljesen lehetetlennek tűnik, de hát a mérőszalag nem hazudik... :S

2013. jan. 20. 20:14
 33/39 anonim ***** válasza:

53 centis derék, 45 centis comb... egek!

Még a mostani "óriási" 60/90 48-as méreteddel is XS/XXS (32-34)-es méret vagy!

Egyébként meg: menj el a háziorvosodhoz és vizsgáltasd ki magad a hirtelen hízás miatt, ha annyira aggódsz!

Elképzelhető, hogy valamilyen hormonális változás vagy betegség indokolja.

Mondjuk szerintem inkább az történt, hogy megelégelte a szervezeted a "takaréklángon" való működést és az életben maradáshoz raktározott egy kicsit.

2013. jan. 20. 20:16
 34/39 A kérdező kommentje:
Hát, igazság szerint, az XS-es rövidnadrágom most nem jön rám rendesen. :(
2013. jan. 20. 20:21
 35/39 anonim ***** válasza:
Ha HIRTELEN, rövid idö alatt elkezdesz hizni, akkor a legokosabb, ha elmégy orvoshoz, mert lehet jópár hormoneredetü zavarod, amik ilyet okozhatnak, de ezt csak vérképvizsgálattal meg egyéb tesztekkel tudják SZAKEMBEREK kideriteni.
2013. jan. 20. 20:43
 36/39 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az lesz. :(
2013. jan. 20. 20:44
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azt próbáljátok elhitetni szegénnyel hogy nem szabad sok gyümölcsöt enni mert hízlal?Az étel mennyiségével van gond, nagyon kevés.Kénytelen leszel felszedni pár kilót ahhoz hogy a szervezeted újra megbízzon benned és ne ragaszkodjon minden dologhoz amit megeszel.Érdekes módon én napi 3-4ezer kalória gyümölccsel adtam le az utolsó néhány kiló feleslegem.De persze, biztos el lehet hízni a gyümölcstől... csak nem ebben a dimenzióban.Vigyázzatok, a gyümölcsmaffia el akarja hitetni az emberekkel hogy a gyümölcs nem hízlal. Amerika népességének 90%a gyümölcsöt zabál egész nap, ezért ennyire elhízottak. :)
2013. jan. 20. 23:46
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a tested most már annyira kisanyargattad, hogy őrült módon raktároz, mert ennyitől egyszerűen nem lehet hizni, még akkor se ha édes szószt raksz rá, vagy kecsapot.

kezdjél el végre normálisan enni.

amúgy halkan megjegyzem a mostani adataid pont jók, ne akarj már 27 évesen egy kamasz lányra hasonlitani.

és ha te ezt kövérnek látod, akkor a fejedben is baj van.

mellesleg nem gondolom, hogy 27 éves vagy.

az én fejemben egy 27 éves érett nő nem tesz fel ilyen bugyuta kérdést, hogy ez sok kaja-e?

ilyet általában a tinik szoktak itt kérdezgetni...

2013. jan. 21. 10:24
 39/39 A kérdező kommentje:

Pedig 27 éves vagyok.

És nem mondtam, hogy dagadt vagyok, csak szeretném visszanyerni a nyári alakomat.

2013. jan. 21. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!