Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy hízik a gyümölcs...

Létezik, hogy hízik a gyümölcstől? Már másra tényleg nem tudok gondolni, hiszen alapvetően alig eszem. A gyümölcs az, ami kicsit több, de még mindig nem gondoltam volna soknak.

Figyelt kérdés

Ma pl. megettem két szelet sült csirkemellet kicsi barbecue szósszal, ezen kívül négy mandarint és három almát.

Minden nap kb. így szoktam enni. De nemhogy nem fogyok, hanem még hízom is.

Ezek szerint most vagy sokat eszem, vagy hizlal a gyümölcs?? :s

Szerintetek sok ez mennyiségre, vagy mit csináljak? Így is állandóan éhes vagyok, ennél kevesebbet nem tudok enni. :(

2013. jan. 20. 18:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
31%

"ne mondja senki hogy keveset eszem"

Nem a kevés vagy sok evéstől hízik az ember. A fölösleges zsírraktározás hormonális problémák miatt történik, amit okozhatnak gyógyszerek, a táplálékaink, valamilyen megbetegedés (akár nem táplálkozás eredetű is).

Na most a puffadásról jó lenne tudni mitől van, mikor kezdődött. Miket ettél akkor, puffadás volt mint sok megkötött víz, esetleg hasi gázok (ez gyorsan kialakul) vagy puffadás, mint hízás (ez hosszabb idő alatt alakul ki) ?

Igen, a tojás jó kaja: fehérje és zsír. De egy cukros ketchuppel a normálisan emészthető, jó ételt például a tojást egy édességgé változtatjuk, beindul az a bizonyos zsírosodáshoz vezető hormonális folyamat a cukortól.

Cukros szósz a csirkéhez, ketchup a tojáshoz. Ez a 'diétás' vagy 'egészséges' ételeket, rejtett cukortartalom végett könnyen hízókúrás kajává változtatja.

Hiába nem eszik az ember kenyeret, ha szószokkal olyan hatást ér el a testében mintha megevett volna egy adag kenyeret :(

Erre oda kell figyelni, a feltett kérdéseket gondold át, ha megválaszolod akár ki is lehet találni hogy mi van veled.

2013. jan. 20. 19:45
 22/39 anonim ***** válasza:

és ne hagyd ki a gyümölcsöt jézusom XD

azt is kell enni de mondjuk ilyen kecsap meg ilyenek.. hát csodálkozol ha hízol .. meg enni kell normálisan nem napi egyszer..!! minimum 4-5 ször . és nem kell sokat csak mértékkel..

23/39 A kérdező kommentje:
de ti sem akarjátok megérteni, hogy hirtelen meghíztam, és nem tudom, mit csináljak!?!?
 24/39 A kérdező kommentje:

Egyik ismerősöm megkérdezte, hogy terhes vagyok-e!!!!

(NEM vagyok!)

2013. jan. 20. 19:46
 25/39 anonim ***** válasza:
61%
Új infó: hirtelen hízás. Ha ez valóban hízás, akkor okozhatta sok minden: 27 éves vagy, jóval fiatalabb korban is hízékonnyá válnak már gyerekek, a sz.ar kaják miatt. Miket ettél, amikor elkezdtél hízni?
2013. jan. 20. 19:46
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
és te nem érted meg hogy akkor most úgy tudsz visszatérni a régi alakodhoz ha normálisan eszel égészségeset cukrok meg ilyenek nélkül és napi 5 ször hogy ne éhezz..
2013. jan. 20. 19:50
 27/39 A kérdező kommentje:
Ha napi ötször ennék, felrobbannék. Normál esetben napi kétszer vagy max. háromszor ettem. És mindent, mértékkel. Sosem ettem sokat, de nem követtem semmiféle diétát. Nem volt rá szükségem.
2013. jan. 20. 19:54
 28/39 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy a túl kevés evéstől hízol. A szervezeted raktározni kezdett. Ne kevesebbet, hanem többet egyél. Legyen meg a reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, de mindig csak annyi, hogy épp jól lakj. Igyál sok vizet és sportolj. Ja és sok zöldség és fehérje, ennél kicsit kevesebb gyümölcs, és kevés teljes kiőrlésű gabona és sovány tejtermék. Nagyjából így nézne ki egy ételpiramis.
2013. jan. 20. 19:55
 29/39 A kérdező kommentje:

Mennyi akkor az a gyümölcs, ami még nem a "sok" kategória? Ezek szerint, a mai is sok?

Mennyit lehet enni? (Sajnos nagyon szeretem...)

2013. jan. 20. 19:59
 30/39 anonim ***** válasza:
1-2 almától, 1-2 mandarintól még nem lesz gond a cukorral.
2013. jan. 20. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!