Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy hízik a gyümölcs...

Létezik, hogy hízik a gyümölcstől? Már másra tényleg nem tudok gondolni, hiszen alapvetően alig eszem. A gyümölcs az, ami kicsit több, de még mindig nem gondoltam volna soknak.

Figyelt kérdés

Ma pl. megettem két szelet sült csirkemellet kicsi barbecue szósszal, ezen kívül négy mandarint és három almát.

Minden nap kb. így szoktam enni. De nemhogy nem fogyok, hanem még hízom is.

Ezek szerint most vagy sokat eszem, vagy hizlal a gyümölcs?? :s

Szerintetek sok ez mennyiségre, vagy mit csináljak? Így is állandóan éhes vagyok, ennél kevesebbet nem tudok enni. :(

2013. jan. 20. 18:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
És még anorexiás is vagy, ha ilyen adatokkal kövérnek látod magad. Teljesen normális a testsúlyod a magasságodhoz, még kicsit kevésnek is tartom.
2013. jan. 20. 19:01
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Ohbazz, aszittem dagi vagy. De csak anorexiás. Még jó, hogy nem fogysz tovább...
2013. jan. 20. 19:03
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Először is, ahogy az előző is írja, ha kövérnek érzed maga ilyen adatokkal, akkor a agyadban van gond, keresni kéne egy jó pszichológust. Másodszor: nem értem, miért nem képes felfogni a nők nagy része, hogy nem éhezéssel kell fogyni. Beírod a keresőbe, hogy szálkásító étrend, és utánaolvasol dolgoknak. Naponta másfél órát tornázni vagy futni, vagy már nem tudom, mit csinálsz meg teljesen felesleges. Nem kell minden nap.
2013. jan. 20. 19:07
 14/39 A kérdező kommentje:

De nem értitek!?

A fene sem akart tovább fogyni! Hízni nem akartam, de HÍZTAM!!! Akkor kezdtem el kevesebbet enni, amikor bepánikoltam az új adataim láttán, és azon, hogy jelenleg nem jön rám a nyári rövidnadrágom, amiben szeptemberben még minden gond nélkül mászkáltam.

Én azt az alakomat szeretném visszakapni, eszemben sem volt tovább fogyni.

2013. jan. 20. 19:07
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
165 cm-es nőként körülbelül 55-56 kg körül kellene lenned. A nyári súlyod sem volt normális.De tényleg ne haragudj, de akinek annyi esze van, hogy ennyire keveset eszik egy nap, annak nem tudom, van-e értelme még bármit is írni. Részemről ennyi.
2013. jan. 20. 19:12
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
Az előzőekben jó tanácsokat kaptál. Azzal egészíteném ki, hogy a gyümölcsöket mindig reggel edd lehetőleg éhgyomorra.
2013. jan. 20. 19:15
 17/39 anonim ***** válasza:
35%

Az emberi étrendben a zöldségfélék és a húsok dominálnak.

Nagy mennyiségben nem eszünk gyümölcsöt, az ugyan úgy nem természetes mintha elkezdenénk lisztet őrölni gabonákból és azt ennénk.

De Nálad nem a gyümölcsmennyiséggel van a baj, valószínűleg.

Eszel sült csirkemellet, szósszal (valószínűleg nem ennyi cukor okoz gondot, bár nem lehet ismerni mennyire okoz hormon gondokat egy ilyen cukros szósz) és mandarint, almát. Ez kb. egy étkezés, ahol mondjuk a gyümölcsöt és a húst nem esszük össze. Nem kevés gyümölcs, és egy étkezésnyi hús.

Másik 1-2 étkezés hol van? Ez mennyiségre valószínűleg túl kevés. Egy csomó zöldséget lehetne még enni, ha élelemhiány van, a szervezet ugyan úgy zsírt tartalékolhat, lassul az anyagcsere, az emésztés.. Nem jó.

Nem érzed, hogy éhes vagy ha csak ennyit eszel?

2013. jan. 20. 19:24
 18/39 A kérdező kommentje:

Ok, akkor a gyümölcsöt kihagyom.

Főtt tojás helyette? Mondjuk kis ketchuppal?

De, igen, éhes vagyok!!

Viszont ennek ellenére hízom. A családom közölte velem, hogy "de felpuffadt az arcod!", a ruháim nem jönnek rám, és összeér a combom, holott eddig nem ért össze!!!

Szóval ne mondja nekem senki akkor, hogy túl keveset eszem, mert még így is csak jönnek fel a centik.

2013. jan. 20. 19:35
 19/39 anonim ***** válasza:

a kecsap tele van cukorral.

hagyd ki a cukrot az étekezésedből és teljes kiörlésű dolgokat fogyassz naponta 5-ször egyél keveset és egészségeset. zöldséget gyümölcsöt, húst, barnarizs, teljes kiörlésű kenyeret.. ha valamit édesíteni akarsz akkor inkább használ édesítőszert vagy nyírfacukrot!!

2013. jan. 20. 19:39
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Te nem akarod megérteni, hogy az éhezés nem fogyáshoz vezet. Koptathatjuk itt a szánkat. Egyél tojást ketchup-al, ja.
2013. jan. 20. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!