Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok! 14 éves...

Kíváncsi vagyok! 14 éves vagyok (lány) 170cm ; 62 kiló ez ideális? Bővebben lennt!

Figyelt kérdés

Azt hiszem van rajtam plusz kiló.. meg egy pici úszógumim is van(tényleg kicsi)...

Szerintetek ideális a súlyom a magasságomhoz és a koromhoz képest???

2009. aug. 29. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
szerintem egészen ideális, én most 16 évesen 169 centis magasággal vagyok 57, hízhatnék még, csak az a baj, hogy eléggé a hasamra meg a fenekemre hízok.. a hasam olyan mintha sörhasam lenne :( és ráadásul én eléggé hirtelen híztam, így narancsbőrös is lett a combom... :(
2009. aug. 29. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Igen, nem rossz. Egy pár plusz kiló azért lehet hogy van.
2009. aug. 29. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
szerintem mindenképpen dolgozd le azt a kis felesleget, nehogy évről-évre nőjön, de csakis egészséges táplálkozással, sporttal! egyébként nem hiszem,hogy kövér lennél, de tény, hogy vékony sem lehetsz, csak normális, ami persze nem baj:)
2009. aug. 29. 20:35
 4/5 anonim válasza:
100%

Próbáld ki a BMI (body mass index) egyébként csontozattól, napi mozgásodtól és attól is függ hogy a tengerszint felett milyen magasságban élsz.

De ha van rajtad egy kis fölösleg csak akkor változtass rajta ha TE akarod!

2009. aug. 29. 20:51
 5/5 anonim válasza:

170 centinél az ideális súly a 60 kg lenne, de az a +/- 2 kg szerintem igazán nem tesz semmit:)

Viszont ha te jobban éreznéd magad, ha pár kilóval kevesebbet mutatna a mérleged, akkor ne érdekeljen senki véleménye, hiszen az az első dolog, hogy te jól érezd magad a bőrödben:)

Ha pedig más mondta, hogy fogyj pár kilót, akkor ne tedd, csak ha szerintedis rádfér.

Remélem segítettem:)

24/L

2010. jún. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!