Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetek Gyorsan Anorexiás?

Hogy lehetek Gyorsan Anorexiás?

Figyelt kérdés

sziasztok 16 éves lány vagyok 160cm körül és 53 kg körüli alkatom van

sokan bántottak a kinézetem miatt és úgy döntöttem anorexiás leszek mikortól mondhatom magam annak és hogy lehetek a leggyorsabban az???

#hhgb #gugf
2013. jan. 14. 13:30
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

az anorexia egy pszichés betegség,sajnos sokan használják (néha hibásan) jelzőként nagyon sovány emberekre. Ha vki tényleg már kórosan sovány,előfordul,h anorexia áll a háttérben,de nem feltétlenül. Az első tünetei nem mindig szemmel láthatóak,én is rendes fogyókúrával kezdtem,azaz ettem napi 4x,aztán szépen lassan kezdtem elhagyni a kajákat,először a szénhidrátok,majd a 100 kcal feletti kaják. A napi bevitelem MAX! 500 kcal,azt is csak unszolásra vagyok hajlandó megenni,és utána nagyon rosszul vagyok,egyből rohanok futni,,amit már egyre kevésbé bírok..már sajnos nem tudok egyedül kijönni belőle,de nem is szeretnék terápiát,mert attól elhízok,csak 2x beszéltem dokival erről...betegesen vékony,ha nem olyan alkat vagy,nem lehetsz.Viszont fogyni lehet,ha odafigyelsz,miket kajálsz,rozskenyér,csirke,hal,krémlevesek,müzli,zöldség,gyümölcs,joghurt,és persze sport,attól függően,honnan akarsz fogyni.ha tényleg minden oké nálad lelkileg,egy idő után a súlyod csökkenésével ezt Te is és a környezeted is látni fogod és jobban leszel. Akkor nincs semmi baj,és csak a tinikor egészséges velejárója az egész súlyprobléma. biztos nincs semmi gáz,egy kis segítség: [link]

itt bmi-t is nézhetsz,meg Androidra is van alkalmazás,ami ugyanez csak telóra. sok szerencsét,ha látni is fogod az eredményt,akkor rendbe jön az önbizalmad;)

és vigyázz:az anorexia bár fogyással jár,nem leszel jobban,hiszen nem fogod látni reálisan magad,depressziós,lehangolt,ideges és fáradt leszel szinte egész nap,az egyetlen örömöd a fogyózás lesz,ha hízol akár fél kilót,olyan tragédiának éled meg,mint a világvégét. Még nem vagy benne,igyekezz megmaradni az egészséges fogyókúra mellett,mert utána nem lesz megállj,mindenképp legyen egy kitűzött célod,ahány kiló szeretnél lenni,kérj segítséget szakértőtől,h mennyi az ideális Neked.

2013. máj. 1. 16:35
 22/23 anonim válasza:
Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az a szó, hogy anorexia??!
2021. ápr. 15. 09:51
 23/23 Lillaa3 válasza:
Na most 25 éves fejjel hogy érzed magad? ☺️ Megérte a kilók miatt aggódni?
2022. ápr. 4. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!