173cm vagyok 88kg menyi lenne az ideális testsujom és hogyan tudnák gyorsan lefogyni (főleg hasbol)?
Az ideális súlyod 56 kiló. Ha gyorsan akarsz fogyni, akkor körbenézhetsz a femina.hu-n, hátha a kutatóik kifejlesztettek egy nagyon hatásos villámdiétát. Ha nem találsz, akkor rendeld meg a Fogyókúra Forte nevű csodabogyót, ami ritkább étkezést eredményez, és ez a legfontosabb a fogyáshoz. Zöld tea is van benne, ami elégeti a felesleges zsírszöveteket. Az étkezésnél figyelj arra, hogy délelőtt csak gyümölcsöt, 15 óra után csak baglyot, 18 óra után semmit ne fogyassz(vizet se, mert nagyobb lesz tőle a testtömeged) Ha hasról akarsz fogyni, akkor fóliázd be a problémás testrészt, mert nyilvánvalóan a zsírszöveteidet fogod kiizzadni. hullahoppozz sokat, mert az lehúzza a zsírt a derékról. Csinálj 100-150 felülést minden este, befóliázva, pulcsiban(hadd égjen a zsír). A gyorsabb fogyás érdekében megrendelheted az AbTronic-ot, ami stimulálja az izmokat, ezért célzottan égeti a zsírt. Az is jó módszer, ha csipkeded a hasadon a hájat.
(Ha komoly a kérdés és tényleg ilyen suttyó vagy, akkor szálkásító diéta kell, aerob edzés és a helyesírási szótár intenzív lapozgatása.)
én is 173 cm vagyok, jelenleg 68 kg, de így sem az igazi.
Igaz szültem 2x, de tornával még leakarok adni 5 kg.-ot és akkor jó lesz. :)
Lefordítom csillámfasznáci válaszát.
Nincs helyi zsírégetés, ha fogysz, mindenhonnan fogysz, nem lehet csak a hasról. A szervezet nem így működik, azt érzékeli, hogy kevesebb a bevitt cucc, ezért elkezdi a tartalékait felhasználni. De mindenhonnan, nem válogat, hogy a csípőn sok van, na most onnan veszek egy kicsit, a fenéken meg porhanyós, jó lesz desszertnem, nyami. Mindenhonnan felhasznál.
Csodaszerek és villámdiéták szart sem érnek, figyelj a táplálkozásra, magas fehérje, alacsony szénhidrátbevitel, semmi fehérliszt, cukor, csoki. Hús, zöldség, gyümölcs mértékkel, barnarizs mértékkel. Szénhidrát, gyümölcs menjen délelőtt, estére maradjon a fehérje. Sokszor egyél kis adagot, lefekvés előtt két órával kegyen az utolsó kajálás. Fehérje azért fontos, hogy ne izomból fogyj. Hti 1-0,5 kg az egészséges, szóval lassú folyamat, de így nem eszel vekonyabban is ugyanolyan zsíros.
Sport: súlyzós+aerob (futás, biciklizés, úszás, ilyesmik) heti háromszor minimum egy óra.
Mit hagytam ki?
Ja, tudom kt nagytam ki.
TudNÉK, könyörgöm, tudNÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!