Hogy lehetek Gyorsan Anorexiás?
sziasztok 16 éves lány vagyok 160cm körül és 53 kg körüli alkatom van
sokan bántottak a kinézetem miatt és úgy döntöttem anorexiás leszek mikortól mondhatom magam annak és hogy lehetek a leggyorsabban az???
De. És örülnék egy olyan tanácsnak, amit írtam.
A kérdésből és a fogyókúra rovatból derül ki, hogy kövér.
Ha valaki fogyásról kérdez, és még nincs testképzavara, akkor több mint gyanítható, hogy van mit fogynia.
De lehet tévedek.
He akarj anorexia lenni!!!
Engem is rengetegen csúfoltak azzal, hogy kōvér vagyok,már alsós korom óta, és úgy nyolcadik féléve felé elkezdtem nem enni. Alig vettem magamhoz valami kis zöldséget, gyümölcsöt azttán rettnetesen legyengült a szervezerem. Legalább 3 héten keresztül feküdtem otthon lázasan, betegen. Ezidõ apart fogytam hirtelen 6 kilót. A szüleim nagyon meg voltak ijedve, as minor továb fogytam, elvittek orvoshoz...
Nagyjából 9 kilo fogytam egy- másfél hónap alatt. Naponta jártam a dokihoz, de még így is tovább csökkent a súlyom. A közérzetem is rettenetes volt mindig.
As eredeti súlyom: 56 kg/167 cm
Utána a súlyom: 41 kg lett.
Mara kigyógyultam a betegségbõl as 55 kg vagyok és 172 cm. He akarj anorexia lenni. He foglalkozz másokkal. He akard elrontani az elected egy részét sem!!!
Bocsánat, lemaradtam a válaszról.
Szóval nem sokat, pudingokat, joghurtokat eszel.
Ezzel könyvelni lehet a súlyproblémákat, betegségeket.
Az ember se nem pudingevő, se nem joghurtevő. Hús és zöldségevők vagyunk, gyümölcsök, olajos magvak beleférnek, de puding (keményítő) joghurt (tej) és egyéb fantasztikus ötletek hogyan lehet 0 tápanyagtartalmú nyelhető ízesített nem ehetők. Ezek konkrétan nem kaják, így is bámulatos dolog hogy életben maradunk ilyen cuccokon egy ideig. Nem csodás az emberi test?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!