Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetek Gyorsan Anorexiás?

Hogy lehetek Gyorsan Anorexiás?

Figyelt kérdés

sziasztok 16 éves lány vagyok 160cm körül és 53 kg körüli alkatom van

sokan bántottak a kinézetem miatt és úgy döntöttem anorexiás leszek mikortól mondhatom magam annak és hogy lehetek a leggyorsabban az???

#hhgb #gugf
2013. jan. 14. 13:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
TH, miből gondolod, hogy kövér? Az adatai alapján ez nem derül ki. Oké, hogy szókimondó vagy meg kemény elveid vannak, de ne rúgj már bele te is egyet! Ez egy 16 éves lány, el van keseredve, annyira, hogy ilyen hülyeségek jutnak eszébe. Voltál te is 16 éves, te nem voltál bizonytalan, érzékeny ennyi idősen? Vagy nem emlékszel, hogy milyen r.hadékok tudnak lenni egymással a tinik?
2013. jan. 14. 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:
16%

De. És örülnék egy olyan tanácsnak, amit írtam.

A kérdésből és a fogyókúra rovatból derül ki, hogy kövér.

Ha valaki fogyásról kérdez, és még nincs testképzavara, akkor több mint gyanítható, hogy van mit fogynia.

De lehet tévedek.

2013. jan. 14. 15:40
 13/23 A kérdező kommentje:
már bocs de nem épp tömöm magam mint a fene sütit ritkán eszek a csokit is hanyagolom alig eszek így is már jó ideje
2013. jan. 14. 18:24
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Kenyér, tej, pufirizs, joghurt, túró, zab, rizs, krumpli, kukorica ?
2013. jan. 14. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
itt csak pár kilóról lenne szó, azt könnyen le tudod adni. nem kell ahhoz anorexiásnak lenni. nem kell koplalnod, hanem egészséges ételeket enned, és csak picivel kevesebbet a szokásosnál.
2013. jan. 15. 18:19
 16/23 A kérdező kommentje:
nem megy nekem már csak ez maradt.. :(
2013. jan. 22. 08:17
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként nem is kell csontvázzá fogyni, és az 53 kilóval még mindig nem valószínű, hogy nagyon el lennél csúszva.. hízva. Már nem emlékszem, írtad hogy miket eszel?
2013. jan. 22. 10:06
 18/23 A kérdező kommentje:
nem írtam... de nem sok mindent pudingok jhokurtott csak ilyeneket
2013. jan. 22. 10:20
 19/23 anonim válasza:
100%

He akarj anorexia lenni!!!

Engem is rengetegen csúfoltak azzal, hogy kōvér vagyok,már alsós korom óta, és úgy nyolcadik féléve felé elkezdtem nem enni. Alig vettem magamhoz valami kis zöldséget, gyümölcsöt azttán rettnetesen legyengült a szervezerem. Legalább 3 héten keresztül feküdtem otthon lázasan, betegen. Ezidõ apart fogytam hirtelen 6 kilót. A szüleim nagyon meg voltak ijedve, as minor továb fogytam, elvittek orvoshoz...

Nagyjából 9 kilo fogytam egy- másfél hónap alatt. Naponta jártam a dokihoz, de még így is tovább csökkent a súlyom. A közérzetem is rettenetes volt mindig.

As eredeti súlyom: 56 kg/167 cm

Utána a súlyom: 41 kg lett.

Mara kigyógyultam a betegségbõl as 55 kg vagyok és 172 cm. He akarj anorexia lenni. He foglalkozz másokkal. He akard elrontani az elected egy részét sem!!!

2013. febr. 8. 23:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Bocsánat, lemaradtam a válaszról.

Szóval nem sokat, pudingokat, joghurtokat eszel.

Ezzel könyvelni lehet a súlyproblémákat, betegségeket.

Az ember se nem pudingevő, se nem joghurtevő. Hús és zöldségevők vagyunk, gyümölcsök, olajos magvak beleférnek, de puding (keményítő) joghurt (tej) és egyéb fantasztikus ötletek hogyan lehet 0 tápanyagtartalmú nyelhető ízesített nem ehetők. Ezek konkrétan nem kaják, így is bámulatos dolog hogy életben maradunk ilyen cuccokon egy ideig. Nem csodás az emberi test?

2013. febr. 8. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!