Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyikbe van több kcal? 6db...

Iansomerhalder kérdése:

Melyikbe van több kcal? 6db 16kcal-os extrudált kenyérbe vagy egy sima zsemlébe?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 18:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Matekozz és gúglizz, fogyózzunk is helyetted?
2013. jan. 13. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Kenyérbe bele. Vannak táblázatok a neten, ki tudod számolni. Amúgy nem kéne fehér lisztes cuccot enni diéta alatt.
2013. jan. 13. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképpen a legolcsóbb szénhidrátokat akarod enni? Malac vagy, hízókúra előtt?

Fogyókúra kategóriában miért mindig a leghizlalóbb, legergyább kajákat kérdezik? Mennyi kalória van a kukoricában, mennyi a kenyérben, mennyi a csoitortában, süteményben..

Kevés van bennük, főleg ha keveset esztek, de mégis híztok tőlük, mert így működik a szervezetünk, ha nem ételt kap hanem ilyen disznótápokat, akkor nem tud mást csinálni, mint zsírt raktározni.

2013. jan. 13. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Visszavehetnél már magadból 3... Még hogy disznótáp, te legyél paleo mester, ha akarsz, de másra ne erőltesd rá a nézeteidet.
2013. jan. 13. 18:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Táp, nyomasd fel a fizukat, szüntess be mindent, ami nem paleos, utána gyere már ide ugatni!

Pénz nélkül ill. kevés pénzzel örül az ember, ha a számlákat befizeti és a családot valamivel eteti, ruháztatja... rengeteg embernek húsra sincs pénze, nemhogy mindennap zöldséget és húst toljon!

2013. jan. 13. 19:01
 6/14 anonim ***** válasza:
egyetemista vagyok, diákmunkázok éjjel, havi 70et kapok, abból az egyetem 40ezer, rezsi 10 de itthon élek, ruha 4-5ezer, bérlet 5ezer marad 10ezer egész hónapra örülök ha napi 6zsemlér üresen megeszek az utolsó napokban...
2013. jan. 13. 21:11
 7/14 anonim ***** válasza:

100 ft egy kiló káposzta. 400 ft egy kiló máj.

A cukorbetegség inzulinos kezelése.. azoknak akik most itt nekem panaszkodnak.. barátaim higgyétek el, megfizethetetlen :))

2013. jan. 13. 22:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Inzulinos kezelés többnyire veleszületett cukorbetegség esetén szükséges... És az nem a csokoládétól meg a sütikétől alakul ki.
2013. jan. 14. 14:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Akkor egyél egész hónapban májat és káposztát, a nemlétező gyerekeid is etesd vele kedvesem, fizesd az albérletet, a számlákat, ruháztasd a gyerekeid.

Vagy 22 évesen egyetemről, anyuci-apuci pénze mellett könnyebb kiokítani másokat? ;)

2013. jan. 14. 15:04
 10/14 anonim ***** válasza:

Kiokítani sosem könnyű, mert rengeteg felelősséggel jár.

A gazdasági helyzetről nem én tehetek, de szívből ajánlom mindenkinek, hogy alkohol, édességek, olcsó gabona és tej alapú élelmiszerek helyett válasszák a zöldségeket és amennyire lehetséges az állati táplálékokat.

Van más megoldás is, létezik egy tökéletesen felesleges és alkalmatlan törvényhozó, állami szféra, ha úgy tetszik tartalék hús. Én megvagyok nélkülük, aki elégedetlen az ország helyzetével, a gazdasági állapotokkal az ne nekem elégedetlenkedjen, hanem a fölösleges húsnak mutassa meg a nemtetszését. Én várom.

2013. jan. 14. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!