Reggel estig való tanulás mennyi kcal éget el kb?
Figyelt kérdés
egy vizsgaidőszakban2013. jan. 7. 15:36
1/4 anonim válasza:
attól függ mennyire zsíros az agyad
2/4 anonim válasza:
maga a tanulás nem hinném, hogy sokat, de én például fel-alá járkálok a szobámban, miközben tanulok, nagyjából egész nap (szintén vizsgaidőszak). ez a semminél többet ér szerintem, meg amúgy se tudnék egy helyben ülni olyan sokat...
3/4 anonim válasza:
ezen már én is gondolkoztam. fura, mert egyrészt tényleg megéhezel a koncentrálásban és elfáradsz, másrészt a seggeden ülve mégis milyen energiát égetnél el?
Valaki okos jöhetne :)
4/4 anonim válasza:
:) Jó kérdés. de kb 1500-1700 kcal-t égetsz el naponta,azzal hogy nem csinálsz semmit.A szervezetnek szüksége van az energiára,szívnek mely ellátja vérrel a tested,légzés.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!