Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel vihetnék be több kalóriát?

Mivel vihetnék be több kalóriát?

Figyelt kérdés

Délutánra pikk-pakk összejön max CH, a fele zsír is, és meg vagyok lőve 600 kalóriánál.

Ekkor kb még 1-2 étkezésem szokott hátra lenni a napból.

Az esti fehérjét csak tojásból, meg tonhalkonzervből tudom megszerezni, de ezek nem valami kalóriabombák.

Hús ritkán van(egy hónapban 2× talán), ha mégis, az sertés. Túróból csak a félzsírosat tudnám megvenni, így arra rá sem nézek már boltban.

Milyen fehérjében és kalóriában gazdag, de szénhidrátban és zsírban szegény étel van, amivel a maradék kcalt össze tudnám kaparni?

2013. jan. 6. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
A csirka, pulyka lenne a legideálisabb, ezenkívül tejsavó, hal, tojás, szója, dió jó fehérjeforrások, illetve árulnak fehérjeporokat, szeleteket sportolóknak.
2013. jan. 6. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
dióval vigyázz, oké hogy jó fehérje forrás, csak zsír is van benne.. engem tegnap megszivatott rendesen.. lemértem, megettem, számolni utána számoltam.. ez volt uzsira.. 1 grammal maradtam zsíron belül.. szóval óvatosan. :D
2013. jan. 6. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Túróból miért csak a félzsirosat, miért nincs többször hús? ha anyagi kérdés, akkor nem hiszem, hogy a drága táplálékkiegészitők (fehérjeporok, akár a szeletek )kimélőbbek lennének.

Különben egyél több tojást nyugodtan. A dióban a zsír = telítetlen - ezt szeressük, bár diéta idején a zsírokat nem annyira.

A hüvelyesekben i van fehérje. Pl. lencse.

Meg a sajtban is, bár az is zsíros, de abból is van light.

2013. jan. 14. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja meg a cottage cheese. Nekem most egyik kedvencem, nagyon finom:)
2013. jan. 14. 20:10
 5/6 poiu ***** válasza:
Nem értem. Mi a célod? A max CH keményítő lenne? Testépítő vagy, aki tskg x g-ban számol? De akkor miért számolsz kalóriát? A zsírszegény húsban kevés a kalória.
2013. jan. 26. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, érthetetlen a kérdés.

Az alap étrend: zöldség, gyümölcs (hiszen húst nem sokat eszel, ez nem baj egyébként, alkalmanként azért fogyassz).

Több kalória kell? Több zsírt kell enni. Párolt zöldség zsíron párolódik, nem?

Ja, hogy "maximális zsírbevitel" van. Hát, erre azt lehet mondani, hogy a hülyeségen nem lehet segíteni.

Egy lyukas 5-forintost tennék rá, hogy a ch beviteled nem kevés, és keményítőből van DE mellette nem akarsz zsírt enni. Érdekes felfogás.

A túró azért nem eszed, mert félzsíros? A benne lévő növekedési hormonok, az elhízásban játszott szerep már másodlagos, gondolom. Fő hogy zsír ne legyen a túróban, van ilyen nézet, világos.

Fehérjében gazdag és ch-szegény étel: a hús.

Egyébként meg zöldségeket lehet enni. Alacsony keményítő tartalmuk van, a többi szénhidrátjuk pedig részben emészthetetlen, baktériumok által feldolgozható rost (ez a lassú szénhidrát, csak hogy ilyet is halljunk).

2013. jan. 26. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!