Ilyenekkel tényleg sok kalóriát lehet égetni?
a 15. még oké, de a többivel (pl. 13-as, 16-os, 19-es) tényleg lehet jelentős kalóriát égetni? Szerintem ezek olyan kis semmik, amiket észre sem vesz, vagy csak alig a szervezet. Ennyi erővel akkor már felüléssel is lehetne fogyni, nem?
Vagy van olyan, aki azzal tartja a formáját, hogy torna/edzés helyett csak aktív és pörög egész nap?
Ez nagyon nagy baromság.
A normális étkezésről ilyen sz.arokkal terelik el a hangsúlyt. Gratuláció a cikk írónak, szerintem ez egészen pontosan káros hatású írás. Főleg kamaszoknak szóló oldalon, ők még befolyásolhatóbbak, kevésbé önállók..
ezek aranyos tippek, az egészséges életmódhoz kellenek. de számottevő kalóriát égetni CSAK EZEKKEL nem lehet.
egyet jegyezz meg: akinek jó alakja van, az tesz érte. legalábbis akik nekem tetszenek, azok dolgoznak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!