Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik 170 centi és 50 kiló...

Akik 170 centi és 50 kiló körül vannak, mennyi kalóriát esznek egy nap?

Figyelt kérdés
Elsősorban felnőttekre vagyok kíváncsi 18 év körül/felett, nem gyerekekre. De 160 centi és 45 körüliek is írhatnak. Tudom, hogy ez elég ideális arány, vagyis kb modell arány, viszont nem tudom, hogy az ő ételadagjuk megüti-e egy normális szintet. Az is érdekelne, hogy hogyan, mennyi sporttal/milyen diétával (hány kalóriás napi bevitellel) sikerült elérni ezt azoknak, akiknek nem adottságilag jön ez az arány.
2012. dec. 3. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

162 cm vagyok és 43-44 kg körül.

A kalóriákat nem számolom, amire nagyon-nagyon ügyelek, hogy ne egyek nagy adagokat, tehát nekem térfogatilag fontos inkább, hogy mennyit is eszek. Meg persze az is számít, hogy mit, de számomra az másodlagos. Sosem eszek az öklömnél nagyobb ételt.

Reggelire általában egy főtt tojást eszek, néha 20 gramm zabpehelyből főzök zabkását, vízzel, és fahéjjal édesítem.

Ebédre általában levest eszek, esetleg 2 csészényi főzeléket.

Uzsonnára megszoktam olvasztani a sajtot, és kecsöpöt szoktam rányomni, meg hagymát. Olyan pizza hangulata van.

Vacsorára, edzés után mindig 30 gramm fehérjeturmixot iszok. Csokis.:]

Heti 4x edzek, profi szinten szertornázom. Az edzések 2 órásak.

Adottságilag elég rossz vagyok, nagyon könnyen híztam mindig is, muszáj odafigyelnem. Mondjuk nem nehéz, mert Anya is ilyen, szóval nem is tartunk itthon semmit, amit nem szabadna megenni. Amúgy 19 éves vagyok, Anya 46 éves.

Ő 168 cm és 48-49 kg, és kb ugyanazt eszik, amit én. Ő otthon szokott szobabiciklizni sorozatnézés közben, nyáron gyakran lementünk együtt futni.

2012. dec. 3. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
10%

177/51

nagyon odafigyelek kaloriakat regen szamoltam de probalom elhagyni neha meg most is atszamolom azert a napi adagom viszont en nem eszem "szenhidratot" vagyis csak zoldseget nagyon ritkan gyumolcsot (alma, korte vagy mandarin) amikor edesre vagyom de csak hamar nagyon nem birom amugy feherje feherjevel... natur csirkemell, tonhal, neha lazac de avval vigyazok mert eleg zsiros meg akkor is ha jo zsir es persze tap kiegnek meg tobb feherjepor. nagyon oda kell figyelnem mert konnyen felcsusznak a kilok.. regen sokat futottam de a szervezetem mar nem birja ezert orvos utasitasara abba kell hagynom kulonben a versejtjeim szetesnek 10 perc futas utan is... szoval most fegyencedzest csinalom es kondizok ami a szivemet nem terheli meg de izmot epit

2012. dec. 3. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
jah es napi 1 orat 'gyors'setalok hamar nem futhatok...
2012. dec. 3. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
44%

165 cm vagyok, és 48-49 kiló, szóval lehet, hogy én már ducibb vagyok, mint ami téged érdekel, de azért válaszolok.

Én mindent eszem: kenyeret, csokit, sütit is, meg rántott húst, szóval tényleg mindent. Viszont MÉRTÉKKEL. Egy nap kb. így néz ki: reggel olyan 9 körül, ami valamiféle péksüti szokott lenni. Hozzáteszem, péksüti és péksüti között is óriási különbségek vannak, nem is hinné az ember! Én szerencsére találtam egy nagyon szuper pékséget, ahol nem puffasztják mindenféle műanyag cuccal a dolgokat - tényleges tapasztalat, hogy ez rengeteget számít.

Szóval reggelire egy croissant, vagy búrkifli, esetleg túrós batyu, vagy néha májkrémes kifli.

Ebédelni általában a kínainál szoktam, egy kis adagot, pl. ananászos csirke tojásos rizzsel, vagy chilis csirke tojásos rizzsel.

Otthon este szoktam enni 2 almát.

És elég sokat iszom: vizet, vagy teát (cukor nélkül).

2012. dec. 3. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Én fotómodelkedem, 175 cm-hez vagyok 55kg. (A kifutómodellek anorexiásabbak, nekünk van mellünk is, meg szélesebb a csípőnk valamivel.) Régen kicsit duci voltam, de nem volt nehéz fogyni. 1600 calnál nem eszek többet, azonkívül nem eszek csokit, édességet, amit amúgy tök hamar meg lehet szokni. A zsíros ételeket is kerülöm, és sok gyümölcsöt eszem. Fontos, hogy legalább 3-4 alkalomra oszt szèt az étkezéseket. Futni is szoktam, heti 2*7km-t, meg tornázni, de az nem a fogyásban segített, hanem, hogy ne legyek plöttyedt. :)
2012. dec. 3. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Voltam 170-hez 50, de azt semmi egyebnek nem koszonhettem csak annak hogy odafigyeltem h mit egyek, ez meg csak annyit takar h elhagytam minden egeszsegtelen cuccot, edessegeket stb. Ja meg sport, de en nem attol fogytam mert azelott is nyomtam. Olyan 1500-600as kaloria kellett a testsuly fenntartashoz de valoszinuleg kevesebbet es kevesebbet vittem be mert 45-6-ig fogytam. Nem szamoltam soha a kaloriakat de teny h joval kevesebbet vittem be mint ami egeszseges. Amennyit most en eszem nem uti meg az egeszseges szintet.
2012. dec. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!