Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen a kaloriabazsi.hu oldalon...

Ezen a kaloriabazsi.hu oldalon minden helyesen van megadva?

Figyelt kérdés
Tulajdonkeppen arra gondolok, hogy azt irja, hogy 1905 kaloriara van szuksegem egy nap, ez eddig ok, de megettem ma egy tepertos pogacsat, es azt irta, hogy 1 kozepes darab 250 kaloria. A masik dolog meg az, hogy nem tudom, hogy amit jarkalok a hazban, pakolok, maszkalok ossze-vissza, ki-be, az benne van-eebbe az 1905 kaloriaban, vagy ezt pluszba kell szamitani?
2013. jan. 9. 18:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
B+ 69% te irto hulye vagy, mar bocsi! Eszem agaban sincs tovabblepni az 1900 kaloriat. Basszus.... Ennyi fogyatekos embert!
2013. jan. 9. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:

ne haragudj már mindenkire, aki válaszol neked, nem leszel tőle szimpi.

másrészt meg nem tudom, ki a fogyatékos, ha arra nem jössz rá, hogy ha rákeresel egy KÉSZ cuccra a honlapon, akkor az nem fogja tudni, h te konkrétan azt hogyan csináltad. aztán lehet nézni nagyokat meg totálisan mellészámolni mindent.

bocsánat, de nagyon irritálóan válaszoltál itt mindenkinek, ezért írtam így. de, hogy ne utálj annyira: én mindig úgy számolom ezeket a dolgokat, hogy mikor megsütöm az egész adagot (pl x db pogácsát), akkor kiszámolom az egésznek a kalória (ch, zsír, fehérje) tartalmát és visszaosztom darabra. persze nem mindegyik egyforma teljesen, de kapsz egy átlagértéket. ugyanígy, ha főzök vmit, akkor sem írom be a keresőbe, hogy csirkepaprikás, mert ha én nem rakok bele tejfölt, akkor azt ő nem tudja. ennyire egyszerű.

2013. jan. 10. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!