Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan táplálkoztok helyesen?

Ti hogyan táplálkoztok helyesen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 14:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

aki elolvassa, szívrohamot fog kapni, le fog pontozni, vagy be fog szólni. esetleg mindhárom egyszerre. de nem érdekel, ha már megkérdezted: egyszer eszem naponta, lefekvés előtt. ez azért jó, mert napközben nem álmosít el semmilyen étel azáltal, hogy az emésztés elvonná az energiát az agytól és az izmoktól. így sokkal kevésbé vagyok fáradékony, és nem kell azon problémáznom, mit vigyek magammal, mit csináljak ha nem otthon ér az ebédidő, stb.

csak színhúsokat, friss zöldségeket-gyümölcsöket, tojást és gombát eszem. semmi mást. nekem ez vált be, ettől érzem jól magam.

2012. jan. 18. 14:54
 2/22 A kérdező kommentje:
Szia! Én nem pontozok le senkit, mert engem mindenki véleménye érdekel! Gondolom akkor már hozzászoktál ehhez, hogy egy nap csak egyszer eszel? Napközben soha nem érzed azt, hogy éhes lennél?
2012. jan. 18. 14:57
 3/22 anonim ***** válasza:
3 óránként eszem, egy nap 5x. Sok fehérje, kevés szénhidrát, sok zöldség.
2012. jan. 18. 14:59
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves második, és hogyan osztod el, mikor eszel pl. zöldségeket, gyümiket, fehérjét?

2012. jan. 18. 15:04
 5/22 anonim ***** válasza:

Akkor eszem, ha éhes vagyok.

Mondjuk ma még nem ettem, és ez nem túl egészséges, de nincs semmi bajom ettől.

Nem vagyok beteges, úgyhogy eddig ez bejött.

2012. jan. 18. 15:10
 6/22 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Reggelire rozskenyeret, pulykamellsonkát, zöldségeket, túrót, omlettet, zabpelyhet, joghurtot stb. eszem.

Tízóraira gyümölcsöt és/vagy puffasztott búzát/rizst, abonettet.

Ebédre csirkét, pulykát, (tengeri) halat, ritkán sovány marhahúst eszem, különféle hús- vagy zöldségleveseket, főzeléket, (barna)rizst, párolt vagy főtt zöldséget, salátát.

Uzsonnára joghurt, kefir, puffasztott búza/rizs, abonett..

Vacsira semmi komoly, valami fehérjedús, hisz fehérjével regenerálódik éjszaka a szervezet, így nem terhelem mással, túró, joghurt, fehérje turmix, esetleg egy könnyű saláta.

2012. jan. 18. 15:24
 7/22 anonim ***** válasza:
Naponta 4-5x eszek keveset, próbálom kerülni a zsíros ételeket (úgyis kihányom, szal nem is kínzom vele magam), csokit mindennap eszek (ez van, nem érdekel, egy dekát nem hízok tőle), de zöldséget, gyümölcsöt is. Igyekszem több fehérjét is enni.
2012. jan. 18. 15:25
 8/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást!

Igen, akkor át kell rendeznem az eddigi evési szokásaimat, és most nagyon jó ötleteket kaptam tőled!Köszönöm még egyszer!

2012. jan. 18. 15:27
 9/22 anonim ***** válasza:

naponta 1x eszem (egyetértek 1. válaszolóval) mint a régi idők harcosai. ha sikerül elejteni valamit, akkor van egy kaja, ha nem akkor nincs.

mivel mindenhol van ember = friss hús, így minden nap van mit enni. nekem is ez jött be. olcsó.

2012. jan. 18. 15:35
 10/22 A kérdező kommentje:

:-)

És amikor egy nap csak egyszer esztek, akkor azt úgy képzeljem el, hogy a tányéron van minden jó nagy adagban?:-)

2012. jan. 18. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!